iPhone 4 la Altex 2500 euro

Altex vrea sa fie primul magazin care comercializeaza iPhone 4 in Romania asa ca s-a decis sa il bage in oferta curenta si, dupa mine,  e destul de ieftin asa ca daca va dau banii afara din casa puteti scoate 2500€ sau mai exact 10.249 lei(102 milioane lei vechi) pentru un iPhone 4 32GB direct de la Altex. Daca totusi nu aveti 2500€ prin casa in momentul de fata poate va descurcati sa gasiti macar 2000€ si puteti achizitiona un iPhone 4 16GB la doar 8.699 lei(87 milioane lei vechi).

Comerciantii romani nu stiu cum sa ajunga mai repede la faliment din cate vad eu iar Altex a avut intotdeauna preturi „bune” asa ca va rog sa nu faceti coada la magazinele Altex pentru un iPhone 4 nou.

UPDATE : Stie cineva de ce la Altex iPhone 4 are ecran „LEG” ?

via zoso.

Articolul precedentPosibila rezolvare pentru problemele cu semnalul la iPhone 4
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 30-06-2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.