iPhone 4 la Altex 2500 euro

Altex vrea sa fie primul magazin care comercializeaza iPhone 4 in Romania asa ca s-a decis sa il bage in oferta curenta si, dupa mine,  e destul de ieftin asa ca daca va dau banii afara din casa puteti scoate 2500€ sau mai exact 10.249 lei(102 milioane lei vechi) pentru un iPhone 4 32GB direct de la Altex. Daca totusi nu aveti 2500€ prin casa in momentul de fata poate va descurcati sa gasiti macar 2000€ si puteti achizitiona un iPhone 4 16GB la doar 8.699 lei(87 milioane lei vechi).

Comerciantii romani nu stiu cum sa ajunga mai repede la faliment din cate vad eu iar Altex a avut intotdeauna preturi “bune” asa ca va rog sa nu faceti coada la magazinele Altex pentru un iPhone 4 nou.

UPDATE : Stie cineva de ce la Altex iPhone 4 are ecran “LEG” ?

via zoso.

34 COMENTARII

  1. Acum sincer, biletul pe avion pana in Anglia sau Franta, pretul telefonului la liber si plus cateva accesorii nu fac 2500euro. Asta e o prostie mai mare decat tvaul lui boc.

  2. Super tare iti dai seama k cine are bani il ia dar consider ca daca il avea la pretul normal de aprox 600 eur avea concurenta destul de mare fata de orange mai ales ca de la altex il poti lua si in rate…sunt curios daca ia cineva la pretul asta

  3. eu cred ca este ceva eroare, toate magazinele online au ceva script-uri care ruleaza zilnic pentru actualizare stocuri si preturi / paritate euro…

  4. prost e ala care da, nu ala care cere. daca gasesc 4 -5 fraieri care pun botul.. se scot. apoi pun tel la un pret normal…

  5. lol … cu banii aia merg si in excursie si iau si iphone.

    tara de rahat , acum sunt curios daca or sa fie imbecili care CHIAR or sa dea banii aia.

    ofc fiind de fita probabil o sa se gaseasca vreunu 🙂

  6. Au reparat greseala. Este iPhone4 acum :))) Sa fac repede comanda, sa nu raman fara iPhone 4….mai ales la oferta aceasta :)))

  7. Am sunat la Altex. Preturile sunt corecte. Chiar au parut foarte mirati de intrebarea mea; "sunt corecte preturile afisate pe site?"

    Au spus ca au un termen de livrare de 2 sapt pentru o comanda ferma pe site.

  8. Mdea am intrebat si eu de curiozitate si chiar alea sunt preturile.

    Eram @_@ …. (in gand: voi stiti macar ce dracu vindeti ?! )

  9. Mai mult ca probabil aceste iPhone-uri 4 sunt aduse de afara la bucata, Nu este linie pt romania pana acum, ci din Septembrie. Odata ce va esi in Romania prin Companiile telefonice prezzul va fi de 499$ + taxele Romaniei. Asta ar veni undeva la 550 – 600 € (16GB). Nu au voie sa vanda produse Apple la prezul care il vor iei, decat prin abonament.

  10. @zaone

    Dak te referi la prez, de la iSpazio… (Produsele Apple au prezuri Standard, ce nu pot fi variate, decat in casul in care se adauga Taxa de import al statului, aceasta din urma poate varia in functie de stat, in Italia de ex, este de 20% din Prez).

    Dak te referi la data de import pt Romania. A fost chiar Steve care a ziso printrun mail, in care a raspuns la intrebarea: "cand va esi in Rusia?", "La sfarsitu luni Iulie va esi in Vestul Europei ci mai exact in tarile dezvoltate, iar in septembrie va esi in restul europei numai prin companiile Principale, asta ar insemna Orange si Vodafone la noi in Ro". Asa ca Altex nu are nici un drept sa Vanda iPhone atata timp cat nu este o companie de Telefoane Internationala.