Apple Store Opera deschis in Paris

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=twHdHvqRGT0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pCztH62alC4[/youtube]

Asa arata cel mai nou Apple Store deschis in Paris chiar ieri, stiu ca pe multi poate nu ii intereseaza insa eu unul stau si ma uit intrebandu-ma oare cand se va hotara Apple sa deschida o reprezentanta si in Romania? In caz ca nu stiati, Apple nu are nici o reprezentanta oficiala in Romania, toata magazinele care vand produse Apple sunt doar reselleri si nu magazine oficiale Apple.

Ce spuneti, va deschide Apple o reprezentanta in Romania undeva in viitorul apropiat sau va trebui sa mai asteptam inca un deceniu?

10 COMENTARII

  1. De ce ar deschide in Romania, sunt doar 10 tari in lume care beneficiaza de ''privilegiul'' unui Apple store, iar acele tari intradevar au un numar de clienti, potenta financiara si interes in produsele Apple care sa justifice deschiderea unui asemenea magazin.

  2. in mall in iasi era un reseller garantat. Desi parca avea sigla apple afisata. Dar sigur nu se chema Apple Store. Zic ca era reseller pt ca-mi amintesc ca preturile la unele mac-uri (nu aveam habar la vremea aia de iphone sau alte chestii) erau cam duble fata de preturile din US

  3. Resellerii nu au iPhone la vanzare insa cel din Iulis Mall Iasi avea iPhone 3G la vanzare in 2008 deci probabil avea vreun contract cu Orange or something, oricum arata profesionist magazinul.