iPhone 4 disponibil la pre-comanda din 10 iulie la Vodafone Italia?

Ieri v-am spus ca site-ul iSpazio din Italia a primit informatii de la mai multi reprezentanti Vodafone Italia care le indicau faptul ca iPhone 4 va fi disponibil incepand cu 15 iulie si astazi revin cu noutati, se pare ca  informatia a fost confirmata si de alte surse iar terminalul ar urma sa fie disponibil la precomanda din 10 iulie urmand ca lansarea oficiala sa fie pe 15 iulie.

15 iulie este intr-o zi de joi deci lansarea ar urma sa e produca la fel ca si cea din 24 iunie insa la doar 5 zile de la deschiderea pre-comenzilor spre deosebire de 9 cat a fost la precedenta lansare. Deocamdata informatiile sunt cu titlul de zvon insa asa ca nu va bucurati prea tare, voi reveni cu noi detalii pe masura ce le voi afla.

Ce parere aveti, e credibila aceasta data a lansarii in restul tarilor Europene ?

Articolul precedentVideo : camera din iPhone 4 comparata cu o camera Canon 7D
Articolul următorAppStore hacked?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.