Vesti bune pentru posesorii de iPhone 3GS cu bootrom nou

Daca aveti un iPhone 3GS bootrom nou cu firmware 3.1.2 instalat acum pe el sau aveti SHSH pentru 3.1.2 salvat in Cydia sau in calculator atunci veti putea face restore la iOS 4.0 jailbroken folosind o noua versiune de sn0wbreeze care va fi disponibila maine. iH8sn0w lucreaza pentru a modifica sn0wbreeze astfel incat orice posesor de iPhone 3GS cu firmware 3.1.2 instalat in telefon sa poata face update la iOS 4.0 jailbroken. Daca nu aveti firmware 3.1.2 instalat in telefon si nici nu aveti SHSH pentru firmware 3.1.2 atunci NU PUTETI folosi versiunea de sn0wbreeze de maine.

Nu puteti salva SHSH-uri pentru firmware 3.1.2 acum, nu puteti face SUB NICI O FORMA restore la firmware 3.1.2 daca nu aveti SHSH salvat si nu exista nici o alta metoda de a reveni la 3.1.2 fara SHSH. Daca telefonul vostru este in Recovery/Emergency Mode atunci NU aveti cum afla ce SHSH-uri aveti disponibile in Cydia pentru telefonul vostru pentru ca NU exista nici o metoda de a afla. Singurul lucru pe care il puteti face este sa urmati tutorialul acesta si sa incercati sa faceti restore la firmware 3.1.2. Daca primiti eroare 3194 inseamna ca nu ati urmat tutorialul cum trebuie si nu ati modificat fisierul hosts corect. Daca primiti o eraore in care va spune ca telefonul nu e eligibil pentru downgrade atunci NU aveti SHSH pentru firmware 3.1.2.

Va rog sa citit bine ce am scris pentru ca nu am de gand sa ma repet in comentarii.

17 COMENTARII

  1. In momentul cand faci restore la os 4.0 JB, iti pierzi unlockul?

    De ex: am 3GS 3.1.2, JB cu blackra1n si decodat cu ultrasnow – versiunea ultima,

    daca am sa folosesc snow cu un custom JB de os 4.0 imi voi pierde decodarea?!

  2. da nu inteleg de ce au facut posibilitatea de a trece la 4.0 togmai de la vers 3.1.2…..este o vers foarte veche si sunt multi care si-au cumparat tel direct cu versiunea 3.1.3 si nu au avut unde sa salveze shsh.

  3. La noapte vine versiunea noua de snowbreeze de la ih8snow (via tweeter) . Sper sa apara si JB de la comex pe care il detine si e deja gata. Din discutiile pe care le-am urmarit pe tweeter e doar o chestiune de timp pana il lanseaza, posibil sa o faca la noapte, odata cu ih8snow.

  4. Stai linistit, vor scoate jb-ul nou si pentru iPhone 4 deci peste cateva saptamani, probabil dupa ce va scoate Apple 4.0.1, eu asa vad treaba. Scoaterea unei solutii de jailbreak acum ar echivala cu aruncarea ei pe apa sambetei pentru ca Apple o va astupa cu 4.0.1 care va iesi in curand si o noua solutie de jailbreak nu va fi disponibila decat dupa 4.1 adica undeva prin septembrie.

  5. se poate de mult timp faci jb cu spirit si deblocarea adauci o sursa in cydia si de acolo instalezi ultrasn0w si ai si deblocarea ,dar ca sa poti face jb trebe sa ai telefonul activat