Video : iPhone 4 versus Droid X

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yexYJDzUKng[/youtube]

Cei de la technobuffalo au facut o comparatie intre iPhone 4 si Droix X materializata in clipul video de deasupra care are o durata de peste 20 de minute. In comparatia lor iPhone 4 a iesit “aproape” la egalitate cu Droix X inceea ce priveste performanta, singurul domeniu in care iPhone 4 a fost cu adevarat mai bun a fost cel al camerei. Calitatea pozelor/filmarilor facute cu camera din iPhone 4 este net superioara celor facute cu Droid X, asta desi din punct de vedere hardware iPhone 4 are o camera de 5 megapixeli si Droid X una de 8.

In ceea ce priveste navigarea pe internet Droid X a fost mai rapid decat iPhone 4 insa cei de la technobuffalo au testat doar 2 site-uri care au fost pre-incarcate, deci e un test destul de neconcludent pentru ca, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit testate si cel putin inca 2 site-uri neincarcate in prealabil pe cele 2 telefoane.

In concluzie telefoanele dotate cu sistem de operare Android sunt ceva mai rapide la navigarea pe internet iar eu sper ca Apple sa ia nota ce acest lucru si sa imbunatateasca performantele browserului Safari.