Prima Pagina bootrom Tutorial : Cum sa faci restore la iOS 4.0 folosind sn0wbreeze 1.7

Tutorial : Cum sa faci restore la iOS 4.0 folosind sn0wbreeze 1.7

23

sn0wbreeze 1.7 este disponibila de astazi si H8sn0w si-a actualizat tutorialul de update la iOS 4.0 jailbroken. Folosind sn0wbreeze 1.7 puteti face restore la iOS 4.0 jailbroken pentru orice iPhone indiferent de bootrom. Pentru iPhone 3GS bootrom nou si iPod Touch 2G/3G cu bootrom nou trebuie sa faceti restore la firmware 3.1.2 pentru a putea trece la iOS 4.0 jailbroken. Daca nu aveti SHSH pentru firmware 3.1.2 atunci nu puteti trece la iOS 4.0 jailbroken sub nici o forma.

Aveti aici tutorial complet de jailbreak.

23 COMENTARII

 1. Buna,

  Am nevoie de un sfat. Dintre un Samsung Galaxy S, si un 3GS de 8GB, care ar merita?

  Galaxy S e 159e, cu un abonament, iar iPhone-ul e putin mai scump.

  Raman dator.

 2. @Mihai: unlock pentru iOS 4 a aparut de 2 saptamani, deci da, se poate.

  @Serban: iPhone 3GS vine doar in versiunile de 16 sau 32 Gb. Personal iti trecomand iPhone, acum… depinde si ce asteptari vrei sa ai de la telefon sau cum ti se pare navigarea prin meniuri, etc…

 3. @Viorel: 3GS de 16 nu mai este la Orange, a fost oprita producita. In schimb a fost lansat, si adus de Orange, cel de 8. Deci au ramas doar de 32 si de 8. Cel de 32 e undeva la 330e cu acelasi abonament de care spuneam.

  Daca ar mai fi fost si de 16, l-as fi luat fara ezitare, dar acum ca au adus si Galaxy S si nu mai e iPhone-ul de 16, nu stiu ce sa fac.

 4. Sunt si marlani cei de la Orange. 3GS de 8 GB, cu abonamentul de 8e + 9 (My Smartphone) costa 239e. Exact atat costa acum 2 saptamani unul de 16GB cu acelasi abonament.

 5. @Serban – iPhone 3GS, chiar daca este de 8GB…Galaxy S>Android>AMOLED..bleah 😛

 6. salut . a facut cineva jail ,cu modalitatea asta ? ca eu am facut cu ea precedenta si mereu trebuia sal pornesc cu ibooty daca ii dadeam off. si dupa 1 min de stat in stanby se inchidea singur.

  stie cineva e ok procedeul asta ??

 7. Also the jailbreak for iPhone 3GS (new bootrom), iPod touch 2G (MC models) and iPod touch 3G on iOS 4 will be tethered, which means whenever you turn off your phone, you will need to re-connect it to a computer to be able to turn it back on.

  asta am gasit pe pagina oficiala asa ca nu puteni os4 ca no sa mearga va moare tel si mereu stati cu ibooty pe el

 8. Hai ca incet încet ne vine si noua celor cu 3gs cu bootrom nou si os 4 pe ele sa le putem folosi. Nu sa ni le tinem de bibelou

 9. @Robb: Avand model nou de bootrom nu merge deocamdata sa faci jailbreak => nu merge nici unlock (care se face dupa). Doar daca ai cumva SHSH de 3.1.2, ceea ce nu cred mai ales daca l-ai luat de la Orange si a venit direct cu iOS4. Sunt in aceeasi situatie, asteptam…

 10. pai d c zici ca il tii de post de bibelou?? il folosesti asa cu softul care il ai nu trebuie neaparat cu os4

  sincer nu imi plea place os4 ,pt ca nu merg multe aplicatii care mergeau pe 313 doar si nici multitasking nu e nu stiu ce . mie imi oprea aplicatie si de cate ori intram iar in ea folosind multitascking imi intra de la inceput

 11. pt ca am os 4. telefonul locked. si nu pot face nimic cu el decat sa ma dau pe net ascult muzica si vazut filme atat.

 12. Zaone am si eu o intrebare mica:D

  Stiu ca sunt but in in le iphoneului de asta te intreb pe tine, poate ma poti scoate la liman:).

  Am un iphone 3gs 3.1.3 bootrom 6.4 mc131fb/b…pot sa ii fac ceva sa il activez decodez…instalez soft nou os 4…din ce exista in acest moment scos de catre dev team si care mai sunt? Mutumesc si scuze ca te stresez cu intrebarea mea:)

Comments are closed.