Prima Pagina aplicatii 8 modificari ale iOS 4.0 care au trecut neobservate

8 modificari ale iOS 4.0 care au trecut neobservate

iOS 4.0 e disponibil de ceva vreme insa unele dintre functiile acestuia au fost trecute cu vedere din cauza intregii tevaturi cu iPhone 4, jailbreak-ul sau decodarea asa ca acum va voi prezenta 8 modificari ale iOS 4.0 pe care poate unii dintre voi nu le-au observat inca.

1. Modificarea butonului de inchis apeluri

Acum pe butonul de inchis apeluri apare expresia “End”  in loc de “End Call”.

2. Modificari ale aplicatiei Mail

Acum cand scrieti un e-mail aveti posibilitatea de a il salva in “Drafts” sau de a-l sterge direct spre deosebire de optiunea de a salva sau nu draft-ul in vechiul OS.

3. Safari

In Safari butonul cancel apare acum langa casuta de Search si nu deasupra acesteia cum era in vechiul OS. Pe langa asta am observat ca Safari arata ceva mai bine acum, parca au modificat putin grafica browser-ului si acum tastatura parca ocupa mai mult din ecran.

4. iPod

Cand deschideti un album in aplicatia iPod veti vedea inclusiv coperta albumului, spre deosebire de look-ul din vechiul OS unde aveati afisate doar melodiile din album.

5. SpringBoard

A fost modificat continutul pop-urilor de alertare care apar in SpringBoard, astfel ca acum in mesaj avem si numele aplicatiei in loc de mesajul standard pe care il primeam in trecut.

6. Maps

A fost modificata grafica aplicatiei Maps, a fost adauga efectul de face atunci cand facem zoom in/out, efect identic cu cel din iPad. Desigur ca aici adaugam si imbunatatirea viteze de conectare la sateliti.

7. Animatii in HomeScreen

Au fost modificate animatiile care apar atunci cand inchideti/deschideti o aplicatie, sau cand schimbati aplicatiile deschise in background. Apple a modificat aceste animatii pentru a da o senzatie de rapiditate in deschiderea/inchiderea aplicatiilor.

8. Iconitele

Unele iconite au fost usor modificate pentru a le da un aspect nou, insa marea majoritate au ramas la fel. Efectul aplicatiilor care urmeaza sa fie sterse a fost modificat, astfel ca X-ul are un efect de apasare atunci cand il atingeti cu degetul iar aplicatiile sunt usor sterse atunci cand intrati in modul pentru stergerea aplicatiilor.

Aceste modificari sunt minore insa contriuie la aspectul total al iOS 4.0, aspect placut insa care datorita modificarilor duce la ingreunarea folosirii sistemului pe anumite terminale.

LIKE
Articolul anteriorCarcasele NUDE pentru iPhone 4
Urmatorul articolCiphone 4 : noua clona a iPhone 4
 • alexpure

  “Acum pe butonul de inchis apeluri apare expresia “End Call” sau cea corespunzatoare pentru limba telefonului, in loc de “End”. ”

  Le-ai inversat. 🙂 Apare End pe OS 4.0

 • Pingback: Tweets that mention 8 modificari ale iOS 4.0 care au trecut neobservate | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • Poison

  Am observat si ca spatiul in care este afisat reteaua a fost marit 😛

 • Putin, la Digi nu apare tot numele.

 • syl3r

  Zaone, folosesti RDS&RCS pe iphone? Cum stau baietii la acoperire in buc/tara, ai avut pb cu acoperirea? Si, ce ma intereseaza cel mai mult, cum merge 3g-ul la ei? au restrictii ceva pe porturi? au proxy server? (ca asta cam suge bateria de obicei).

  Ma gandesc sa schimb operatorul in curand (momentam am Cosmote si m-am saturat sa astept o oferta de servicii 3G pe mobil) si daca Orange sau Vodafone vor aduce iphone 4 la un ptret decent o sa ma bag la ei, daca nu, ma gandesc sa ma afiliez la digi.

  tx.

 • giovanni_homies

  la mine la retea apare diferit in fuctie cu ce am facut jb

  la jb cu redsn0w apare scris ORANGE RO si la sn0wbrees apare orange

 • @syl3r: Nu folosesc Digi pe iPhone, am incercat doar o cartela de la stick-ul meu USB pentru internet mobil si totul a mers fara nici o problema, fara proxy fara nimic. Folosesc si un telefon digi separat insa de pe ala nu am incercat internetul sa vad daca functioneaza.

  Acoperirea e buna in orase, desi in anumite orase nu ai semnal in casa, iar in afara oraselor e aproape zero.

  @giovanni_homies: E in functie de Carrier Bundle.

 • mircea

  salut

  merge cartela de digi mobil pe iphone?

 • Da, merge.

 • mosene80

  inca o modifiacre care eu am remarcat-o, in mail daca vreau sa sterg un mail pe 3.1.3 imi zice stergeti acum pe 4.0 imi zice arhivati