Concurs : castiga unul din cele 3 coduri gratuite pentru aplicatia Geared

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GRGtFUCHmlc[/youtube]

Geared, este un joc de tip puzzle foarte interesant care este in momentul de fata pe locul 6 in “Top Paid Apps” in AppStore Romania, in coborare 3 pozitii fata de saptamana trecuta. Geared va testeaza inventivitatea in incercarea de a conecta mecanismele intre ele, avand de parcurs peste 150 de nivele total diferite cu un mecanism de dificultate ce creste pe masura ce inaintati in joc. Am jucat Geared si sincer sa fiu am ramas placut surprins de modul in care developerul a reusit sa implementeze mecanismele in fiecare nivel, ajungand chiar sa stau cateva minute bune pentru a rezolva mecanismul si a trece la un alt nivel.

Geared este 100% compatibil cu iOS 4.0 insa functioneaza pe orice firmware de la 3.0 in sus asa ca nu trebuie sa va faceti probleme in aceasta privinda. Codurile sunt doar pentru iPhone/iPod Touch.

Geared este disponibil in Ro AppStore pentru 0.79€ si poate fi descarcat de aici.

Pentru a participa la concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul “Particip“. Concursul va dura pana maine 13.07.2010 ora 15:00 cand vor fi anuntati castigatorii si vor fi trimise codurile. Cand comentati treceti o adresa de e-mail valida altfel nu va voi putea trimite codul daca castigati. Succes!

UPDATE : Iata si castigatorii celor 3 coduri pentru aplicatia Geared : Alvin, Vir2k, mafia. Mafia s-a inscris in concurs insa a fost ales acel comentariu, de data asta l-am aprobat insa data viitoare daca mai iese castigator cineva cu un comentariu in care nu scrie “Particip” il voi invalida.