100.000 aplicatii in Android Market pana la sfarsitul lunii iulie

Android Market-ul creste incet dar sigur, in ultimele luni magazinul virtual de aplicatii a celor de la Google a reusit sa isi dubleze numarul de aplicatii. In momentul de fata Android Market are peste 90.000 aplicatii in el fata de 50.000 cate erau in luna aprilie si se estimeaza ca pana la sfarsitul lunii numarul acestora va trece de 100.000.

In lunile mai si iunie au aparut aproape 30.000 aplicatii in Android Market iar luna aceasta au aparut peste 9.000 asa ca putem presupune ca in jumatatea de luna ramasa va fi umpluta gaura necesara atingerii numarului de 100.000 aplicatii. Din pacate Android Market e plin de aplicatii slabe din punct de vedere calitativ, lucru remarcat de majoritatea posesorilor de smartphones dotate cu sistem de operare Android, posesori care la randul lor si-au exprimat fata de Google regretul inexistentei unei politici clare de acceptare a aplicatiilor.

Chiar daca Android Market ar ajunge la 100.000 totusi va avea de 2 ori mai putine aplicatii decat AppStore iar la departamentul calitate diferenta este mult mai mare.