Cum ar fi daca Apple ar marca Aplicatiile corespunzator

In momentul de fata exista 3 iDevices diferite si un nou iOS care contine foarte multe API-uri incompatibile cu vechile versiuni de firmware insa foarte asteptate de multi utilizatori. Din pacate aceste noi API-uri : multitasking, fast appswitching,etc nu sunt corect reprezentate in AppStore, si eu unul sunt de parere ca Apple ar trebui sa marcheze aplicatiile conform schemei de mai sus. In momentul de fata Apple adauga un mic plus in dreptul aplicatiilor “universale”, adica compatibile cu toate iDevice-urile, insa nu marcheaza in nici un fel aplicatiile care suporta multitasking sau background audio streaming spre exemplu.

O alta idee buna ar fi marcarea aplicatiilor deja cumparate pentru a sti ce ai achizitionat deja si in cazul in care exista un update pentru respectiva aplicatie vei sti ca il poti descarca gratuit in loc sa te gandesti de 2 ori daca ai cumparat aplicatia respectiva, sau sa cauti prin intreaga lista de aplicatii achizitionate din AppStore.

Ideile sunt bune insa din pacate ma indoiesc de faptul ca Apple le va implementa, nu e greu dar probabil e un feature pe care Apple ni-l va prezenta ca “revolutionar” anul viitor.