Video : Primul iPhone 4 decodat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=41rm8MCdoh8[/youtube]

Planetbeing a postat primul video cu terminalul sau iPhone 4 jailbroken folosind un exploit gasit in baseband-ul noului iPhone 4. El si MuscleNerd au descoperit mai multe metode prin care pot implementa un exploit pentru a decoda iPhone 4 si in zilele/saptamanile urmatoare vor testa fiecare metoda in parte pentru a vedea care dintre ele este cea mai potrivita pentru a fi inclusa intr-un soft public de decodare.

Planetbeing a afirmat ca aceasta solutie de decodare este in momentul de fata incompleta si nu poate fi sub nici o forma folosita public de catre oricine, insa se lucreaza la ea si va fi gata cat de curand, oricum avem prima dovada clara ca iPhone 4 poate fi jailbroken si decodat asa ca acum nu mai ramane decat sa asteptam lansarea.

UPDATE : Se pare ca anumiti utilizatori ai Engadget au criticat clipul video facut de planetbeing sugerand ca in telefon ar putea fi o cartela AT&T si telefonul sa fie in roaming pe Rogers asa ca planetbeing a facut un nou video pentru a demonstra fara nici un dubiu faptul ca exploit-ul functioneaza.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9YqZMPOej1M[/youtube]