Sectiunea Vanzari/Cumparari pe zaone.ro

Incepand de astazi Forumul zaone.ro are o noua sectiune : Vanzari/Cumparari in care veti putea posta anunturi despre comercializarea iPad/iPhone/iPod Touch-urilor. Deocamdata ramanem doar la iDevices, fara accesorii, fara alte minunatii si va rog sa nu incercati sa faceti anunturi pentru alte lucruri pentru ca le voi sterge imediat si va voi bana.

Postarea/raspunderea la anunturi in aceasta sectiune se va face doar pe baza unui username, deci va trebui sa va inregistrati pe site accesand acest link. Va rog sa nu incercati sa “trageti tepe” sau alte minunatii pentru ca la cerere si pe baza unor dovezi clare voi oferi datele voastre oricarei persoane pagubite.

Eu NU ma fac raspunzator de continutul anunturilor postate pe site, totodata nu ma fac raspunzator de intelegerile voastre cu alte persoane facute prin intermediul acestui site. Ma absolv de orice vina legata de vreo frauda facuta prin intermediul acestor anunturi. Vindeti si cumparati pe propria raspundere! Daca nu va convin aceste reguli atunci va rog sa nu postati nici un anunt in aceasta sectiune.

Restul ariilor vor ramane deschise spre postare fara a fi nevoie de username.

UPDATE: Nu puneti link in post catre un alt anunt de pe alt site, il voi sterge pe loc. Daca faceti anunt scrieti TOATE DATELE din modelul de anunt pe care il gasiti aici.

25 COMENTARII

  1. bine ai facut zaone 🙂 macar aici mai avem opinii … ne mai cunoastem intre noi … decat pe okazii unde toti se mananca intre ei. poate o sa mi pun shi eu iphone u` la vanzare .. ash vrea un 3gs .. sau sa mai astept shi sa iau 4g 😀

  2. intra la vanzari cumparari si vezi acolo primul anuntz .. e facut de zaone .. si asa trebuie sa fie toate anuntzurile … mi se pare corect !

  3. asa ma gandeam shi eu … la un 3gs … dar cre'ca il mai tzin pe al meu … shi mai astept mai pe la sfarshitu` verii sa mi iau 4g 😀