iOS 4.0.1 disponibil astazi?

Asta sustine un site din Grecia care citand surse sigure sustine ca iOS 4.0.1 ar urma sa fie disponibil astazi prin iTunes. Cei de ma macrumours par sa le sustina afirmatiile bazandu-se pe faptul ca site-ul grecest nu e la prima afirmatie de genul acesta si nu e prima oara cand are dreptate. Mai mult s-ar parea ca iOS 4.1 va fi disponibil abia in Septembrie dupa ce vom trece prin cateva beta build-uri.

iOS 4.0.1 ar urma sa rezolve problemele cu semnalul la iPhone 4 si daca intr-adevar aceasta versiune ar fi disponibila astazi atunci probabil iOS 4.1 beta a fost doar o momeala trimisa de Apple pentru a vedea daca problema a fost rezolvata, urmand ca in 4.0.1 oficial sa implementeze si alte fix-uri. Toate aceste informatii raman la stadiul de zvon insa va recomand sa fiti atenti ca nu cumva sa faceti update la iOS 4.0.1 din greseala pentru ca exista sansa sa pierdeti decodarea si jailbreak-ul.

15 COMENTARII

  1. Daca cei din grecia ar avea dreptate si de data aceasta asta ar insemna ca ….. pe wknd ar trebui sa avem JAILBREAK !!!! 😀

  2. Cu aceeasi cartela pe un iphone 3g cu soft 3.1.3 am semnal full si 3g. Daca bag cartela intr-un 3gs cu soft 4.0.1 am semnal o liniuta fara 3g. NU SCHIMB LOCATIA TELEFOANELOR. Ce ar trebui sa fac?

  3. pe 3gs in Setari/General/About — la carrier imi zice Not Available …. iar pe 3g imi apare carrier 5.1 …

    // mareste timpul de editare al unui comment >!

  4. Nu va faceti griji in legatura cu afisarea semnalului, Apple a modificat iOS in asa fel incat acum afiseaza semnal chiar si cand e aproape inexistent.

    Ma voi uita peste setari la comentarii.

  5. Da. Am decodare. Daca bag cartela de orange apare orange … dar la vodafone nu apare nimic. Pe un 3g la carrier nu apare Vodafone apare carrier 5.1 …