Prima Pagina Apple Apple ar putea anunta astazi o solutie hardware pentru rezolvarea problemelor cu...

Apple ar putea anunta astazi o solutie hardware pentru rezolvarea problemelor cu iPhone 4

Se pare ca anumite comenzi pentru iPhone 4 au fost “intarziate” de cei de la Apple, iar conform unui analist american intarzierea s-ar putea datora implementarii unei solutii hardware pentru problemele cu semnalul iPhone 4. Analistum american a primit informatii de la anumiti furnizori ai Apple care sustin ca terminalului iPhone 4 ii va fi aplicata o banda de protectie sub suprafata antenelor pentru a izola telefonul de antena si a bloca afectarea semnalului atunci cand atenele sunt atinse. Se pare ca aceasta solutie reprezinta echivalentul aplicarii unui accesoriu Bumper in interiorul telefonului doar ca va fi o banda izolatoare transparenta care nu va afecta in vreun fel design-ul telefonului.

“From a cosmetic purpose, it’s going to be completely transparent,” Kumar said. “But from an engineering perspective, it’s going to be more of a brute force than an elegant addition.”

Analistul este de parere ca Apple va anunta maine amanarea lansarii a iPhone 4 din iulie datorita faptului ca procesul de fabricatie este ingreunat prin implementarea acestei solutii. Anumiti clienti AT&T au fost deja anuntati ca vor fi intarzieri in livrarea comenzilor pentru iPhone 4 asa ca exista mari sanse ca Apple sa ne “paseze” si pe noi la conferinta din seara aceasta.

  • bdanut84

    in cazul asta sunt curios de ce rezolvare le va oferi celor care deja au telefonul cumparat.

    ar fi dezastruos pentru apple si ca imagine si de costuri nu are sens sa vorbim :), iar o masura luata numai pentru cele care vor fi livrate de acum incolo ar starni un scandal imens ….

  • Pai cei care au probleme pot merge sa le schimbe gratuit la Apple.

  • glm

    din ce in ce mai jenant pt apple, dar nu e o pb asa mare pt consumatorii maniaci care cauta acum disperati role de scoci cat mai atragator sa-si acopere antenele iphon-urilor. eu, cum am spus inca de la aparitia pb-lor cu semnalul, astept linistit iphone4 v.2 (versiunea 2) sau chiar prospectez piata pt un alt smartphone (poate un samsung galaxy) la fel de potent, deci, aici este clar pierderea apple: faptul ca deja a incoltit in multi ideea sa faca switch catre alt producator de smartphone…