Apple ar putea anunta astazi o solutie hardware pentru rezolvarea problemelor cu iPhone 4

Se pare ca anumite comenzi pentru iPhone 4 au fost “intarziate” de cei de la Apple, iar conform unui analist american intarzierea s-ar putea datora implementarii unei solutii hardware pentru problemele cu semnalul iPhone 4. Analistum american a primit informatii de la anumiti furnizori ai Apple care sustin ca terminalului iPhone 4 ii va fi aplicata o banda de protectie sub suprafata antenelor pentru a izola telefonul de antena si a bloca afectarea semnalului atunci cand atenele sunt atinse. Se pare ca aceasta solutie reprezinta echivalentul aplicarii unui accesoriu Bumper in interiorul telefonului doar ca va fi o banda izolatoare transparenta care nu va afecta in vreun fel design-ul telefonului.

“From a cosmetic purpose, it’s going to be completely transparent,” Kumar said. “But from an engineering perspective, it’s going to be more of a brute force than an elegant addition.”

Analistul este de parere ca Apple va anunta maine amanarea lansarii a iPhone 4 din iulie datorita faptului ca procesul de fabricatie este ingreunat prin implementarea acestei solutii. Anumiti clienti AT&T au fost deja anuntati ca vor fi intarzieri in livrarea comenzilor pentru iPhone 4 asa ca exista mari sanse ca Apple sa ne “paseze” si pe noi la conferinta din seara aceasta.