Prima Pagina Apple iPhone 4 disponibil in alte 17 tari din 30 iulie

iPhone 4 disponibil in alte 17 tari din 30 iulie

In seara aceasta Steve Jobs a anuntat ca iPhone 4 va fi disponibil in inca 17 tari din 30 iulie, astfel ca veti putea achizitiona un iPhone 4 incepand cu 30 iulie din : Ausralia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Hong Kong, Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Noua Zeelanda, Singapore, Spania, Suedia si Elvetia.  Preturile oficiale nu au fost anuntate insa cu siguranta in urmatoarele zile vom afla cand vom putea face pre-comanda pentru un iPhone 4 si desigur la ce pret va putea fi achizitionat.

Deocamdata Orange Romania ramane “la cateva saptamani” distanta de lansarea iPhone 4 in Romania, eu as spune ca undeva prin Septembrie vom avea iPhone 4 la Orange, sau poate ne surprinde Orange si il aduce in august insa¬† eu nu m-as baza pe asa ceva.

 • litchi

  Si chiar daca l-ar aduce eu nu mi-as cumpara iPphone 4 pana pe 30 septembrie si asa va sfatuiesc pe toti sa faceti. Mi-am luat astazi iPhone 3Gs 8Gb cu un super pret de 1300 Ron la liber codat pe orange cu 4.0. In septembrie o sa il vand si o sa achizitionez iPhone 4 de la orange, desi sigur pretul va fi peste 400 de euro la abonament de 20 de euro care as dori sa imi fac eu.

 • Vise, Orange baga acum abonatilor pe gat optiunea Smartphone de 9 euro pe langa abonamentul de 20, deci vor fi 30 de euro. Si nu, nu visati ca Apple va modifica ceva la iPhone 4 pana in septembrie, nu se va intampla nimic de genul asta.

 • Pingback: Tot ce trebuie sa stii despre conferinta Apple de aseara | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Pingback: iPhone 4 alb disponibil de la sfarsitul lunii iulie | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Pitbulica

  … Doar nu vrei sa-ti iei gratis iPhone, nu-i asa? Oricum la Orange Romania e cel mai ieftin din lume, pentru sarantoci. Vezi la alti operatori ce pachet de servicii trebuie sa iti iei si la ce pret… Eu zic ca merita la 99 euro iPhone pentru un pachet de 29 euro/luna si ai totul inclus.

 • Tu probabil lucrezi la Orange. Sa inteleg ca merita sa dai 10 euro pe luna pentru o optiune de date de 500 MB? Sa zicem ca de 20 de euro ai multe minute pe care oricum nu le folosesti, insa privind pe termen lung in 2 ani dai mai multi bani pe telefon decat daca l-ai lua la liber.

  Oricum iPhone 4 la 99 de euro abia anul viitor in vara.