Cum ar putea distruge Libertatea vanzarile iPhone 4 in Romania

Astazi ziarul Libertatea a scris un articol pe site-ul sau in care da de pamant cu iPhone 4 spunand ca Steve Jobs a recunoscut in cadrul conferintei de vineri ca iPhone 4 este un esec datorita problemelor cu semnalul. “Sursa” acestor informatii pare a fi un site din Australia, deci cei care se ocupa de articole la libertatea cauta informatiile in cele mai bune locuri.

Ziarele din Romania sunt in general absolut paralele cu tehnologia, majoritatea articolelor scrise de ei sunt in general departe de realitate iar articolul scris de libertatea nu face exceptie. Cel care a scris articolul este mai mult decat prost informat in legatura cu iPhone 4, sa nu mai vorbim de problemele cu antena sau ce s-a discutat la conferinta. Steve Jobs nu a spus niciodata ca iPhone 4 este un esec si nu a recunoscut vreodata problemele cu semnalul pe care iPhone 4 le-ar avea, asa ca nu va mai luati dupa ce scriu prin ziare tot felul de “publisheri”.

Acest articol l-am facut pentru ca site-ul celor de la libertatea e vizitate de sute de mii de oameni zilnic iar articolul lor reprezinta o dezinformare crasa, iar unii romani sunt foarte usor influentabili.