HTC raspunde acuzatiilor privind calitatea slaba a semnalului

Ieri RIM a atacat dur declaratiile facute de Steve Jobs in cadrul conferintei de vineri conform carora terminalele BlackBerry ar avea probleme cu semnalul, iar astazi a venit randul celor de la HTC sa dea un comunicat oficial legat de aceasta problema. Pe langa cele spuse la conferinta exista un test video pe pagina dedicata problemelor cu semnalul, de pe site-ul Apple,  in care este demonstrata problema receptiei pe un HTC Droid Eris. Iata ce a avut HTC de spus :

We received very few complaints about signal problems or receiving antenna Droid Eris, from approximately 0016% of customers.

Steve Jobs a declarat in cadrul conferintei ca doar 0.55% dintre cei care au achizitionat un iPhone 4 au sunat la AppleCare pentru a se plange de probleme cu semnalul asa ca HTC a tinut sa ne demonstreze ca numarul posesorilor de Doid Eris care s-au planse de probleme cu semnalul este mult mai mic. Desi cifra celor de la HTC este mica totusi trebuie luat in considerare faptul ca pana acum s-au vandut peste 3 milioane de terminale iPhone 4 spre deosebire de HTC Droid Eris care cu siguranta nu a avut acelasi succes.

In concluzie HTC a dat un raspuns mult mai calm decat RIM dar mult mai vag.