Vodafone comercializeaza iPhone 3GS in Romania

Vodafone Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie de pe piata, pare sa fi inceput comercializarea iPhone 3GS prin intermediul magazinelor proprii. Informatia a aparut ieri pe un mare forum din Romania insa astazi au aparut noi dovezi care indica faptul ca Vodafone comercializeaza terminalul insa neoficial deocamdata si doar pentru clientii corporate.

Deocamdata exista doar confirmari din surse exterioare Vodafone insa probabil operatorul va anunta ceva oficial in zilele urmatoare.

UPDATE : Din motive de confidentialitate informatiile exacte nu pot fi prezentate insa va pot spune ca preturile sunt ceva mai mari decat la Orange. Din comunicat reiese ca ar putea aduce si iPhone 4 in viitor dar nu exista o data clara.

UPDATE 2 : Conform unei informatii neoficiale unii manageri de cont de la Vodafone nu mai fac rezervari pentru iPhone 3GS datorita numarului mare de comenzi.

UPDATE 3 : Preturile le aveti mai jos :

iPhone 3GS va fi disponibil cu activarea optiunii Internet mobil de 500 MB, 7.2 Mbps sau Internet mobil 1 GB, 7.2 Mbps in functie de clasele de abonamente existelte la Vodafone:

– clasa 1: 449 €
– clasa 2: 399 €
– clasa 3: 349 €
– clasa 4: 249 €

Pentru clientii noi iPhone 3GS va fi comercializat la urmatoarele preturi :

– Vodafone Complet 800, 9,36€/luna: 449 €
– Vodafone Complet 1000, 12,49€/luna: 399 €
– Vodafone Complet 1500, pret 19,79€/luna: 349 €
– Vodafone Complet 2000, pret 36,46€/luna: 249 €

Preturile nu includ TVA.

Articolul precedentsn0wbreeze 2.0 disponibil in curand
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 20.07.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.