Prima Pagina Apple Apple a initiat un sondaj de opinie in legatura cu iPhone 4

Apple a initiat un sondaj de opinie in legatura cu iPhone 4

Se pare ca oficialii Apple sunt cam nesiguri de modul in care iPhone 4 este privit de catre proprii clienti asa ca s-au decis sa faca un sondaj de opinie prin care ii intreaba pe clienti ce parere au despre iPhone 4. Sondajul a fost trimis doar catre anumiti clienti si contine intrebari de genul : “Ce model de telefon ati inlocuit cu iPhone 4”; “Cat de satisfacuti sunteti de terminalul iPhone 4 achizitionat”; “Ati recomanda iPhone 4 unui prieten/ruda”; “Ce nota i-ati acorda terminalului iPhone 4 in comparatie cu vechiul terminal”.

Sa fie cei de la Apple ingrijorati ca vanzarile terminalului iPhone 4 ar putea scade datorita recentelor articole referitoare la problemele cu antena? La conferinta de vineri Apple ne-a prezentat totul intr-o lumina foarte buna insa oficialii din Cupertino par cam nesiguri pe modul in care este perceput iPhone 4 in momentul de fata.

 • andreybej

  nu cred ca au motive mari sa fie ingrijorati. iPhone 4 a fost destul de cumparat si inca se va mai vinde. Ma gandesc sa-mi iau si eu unul mai incolo. Cred ca Apple au lansat intrebarile alea ca sa aiba cu ce se lauda la urmatorul eveniment Apple.

 • com

  asta cred si eu: le iese bine studiul, se lauda. Le iese rau, nu vor sti decat ei.

 • dan
 • Bullshit, Apple nu a facut vreodata o asemenea miscare indiferent ce probleme au avut produsele sale.

 • Cashix4

  Hahaha ce vrajala ieftina.si mai ales cine e atat de prost sa creada asa ceva.

  3 mil iphone 4 vandute intr-o luna e putin?