Apple numeste un vicepresedinte care va superviza procesul de productie al produselor Apple

Jeff Williams tocmai a fost promovat in functia de Senior VP of Operations la Apple iar principala sa functie este de a supraveghea productia produselor Apple pentru a se asigura ca acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Miscarea aceasta vine in urma criticilor la care Apple a fost supusa de-a lungul acestor saptamani, critici care au avut drept tinta terminalul iPhone 4 si diversele probleme pe care o parte din posesori le-au reclamat.

Jeff Williams is Apple’s senior vice president of Operations, reporting to COO Tim Cook. Jeff leads a team of people around the world responsible for end-to-end supply chain management and dedicated to ensuring that Apple products meet the highest standards of quality.

Sincer sa fiu consider ca e mai mult o miscare de imagine din partea celor de la Apple deoarece aveau deja un departament care se ocupa de asta, departament condus de Tim Cook care este unul dintre cei mai competenti oameni din conducerea Apple. Va rezolva ceva acest nou Senior VP? Poate ca da, poate ca nu, time will tell…