Prima Pagina Apple Incepand de astazi Apple comercializeaza tableta iPad in inca 9 tari

Incepand de astazi Apple comercializeaza tableta iPad in inca 9 tari

Saptamana aceasta Apple a anuntat ca de astazi va incepe comercializarea tabletei iPad in inca 9 tari din lume : Austria, Belgia, Hong Kong, Irelanda, Luxembourg, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda si Singapore. Tableta iPad a fost produsul care a avut parte de cea mai grea lansare din istorie deoarece Apple a avut mari probleme cu stocurile pentru produsul sau si din pacate aceste probleme nu par a se rezolva prea curand.

Deocamdata Apple nu a deschis comenzile pe site-ul magazinului sau online insa cu siguranta o va face in curand, de obicei comenzile incep undeva pe la 8 dimineata in fiecare tara. Romania nu a fost inclusa in acest val de lansari insa Apple a promis ca tableta va fi disponibila si in alte tari pana la sfarsitul anului deci e posibil sa vedem tableta si la Orange sau de ce nu chiar si la Vodafone. Totusi e foarte posibil ca in ianuarie Apple sa anunte lansarea unei noi tablete, iar in conditiile acestea merita achizitionarea unei tablete iPad in septembrie – octombrie cand un nou mode va fi anuntat in ianuarie? Eu as spune ca nu.

 • Cashix4

  In ianuarie a fost anuntata,disponibila in aprilie.

  Daca va fi si la noi in septembrie,merita cumparata.

  Pana in aprilie e mult…

 • Nu prea merita decat daca ai bani sa dai si acum in toamna si in primavara sau sa astepti iar toamna ca sa iei modelul nou.

 • Onu

  Pai si pana atunci cei de la orange sau vodafone nu scot microsimuri cu abonament pt iPad? 🙁

 • Daca nu au iPad in oferta atunci pentru ce sa faca abonamente dedicate? Micro-SIM-uri au deja la vanzare ambii operatori.