iPhone 4 alb va fi intr-adevar disponibil din 30 iulie

Poza de mai sus a fost facuta de catre un angajat al Vodafone Italia si reprezinta o dovada clara a faptului ca modelul alb a iPhone 4 va fi in sfarsit disponibil in magazine incepand cu 30 iulie. In Italia au ajuns deja terminalele iPhone 4 la operatorii care il vor comercializa oficial si din cate se pare stocul e destul de consistent, iar dealerii operatorilor vor primi deasemenea terminale spre vanzare. Se pare ca iPhone 4 va fi disponibil in Italia nu doar la magazinele operatorilor TIM, Vodafone si 3 Italia(H3G) ci si la unii dealeri autorizati.

Un lucru foarte interesant il reprezinta faptul ca unele magazine din Italia vor fi deschise in noaptea dintre 29 si 30 iulie pentru a permite clientilor sa isi achizitioneze terminalele pe timpul noptii, probabil in ideea de a nu aglomera prea mult magazinele in timpul zilei. So, daca stati in Italia si doriti un iPhone 4 atunci puteti achizitiona unul pe 30 iulie ora 0:00 daca stati intr-un oras in care magazinele vor fi deschise pe timpul noptii.

UPDATE : Se pare ca Apple a amanat din nou lansarea modelului alb a iPhone 4, mai multe detalii aici.

11 COMENTARII

  1. Eu spun ca preturile vor fi cam asa : 600 – 650 pentru versiunea de 16 GB si 700 – 750 pentru cea de 32GB. Nu va fi nici o diferenta de pret intre modelul alb si cel negru.

  2. 600 de euro ? adica vreo 2600 lei la un curs de schimb generos ? imposibil… se vinde acum un 3gs de 16 la 500 de euro minim. mai putin de 700 de euro la baieti nu cred ca va fi… daca din afara se aduc cu 500-600 de euro telefonul + minim 100 euro profitu baitului..

    sunt tare curios daca va ajunge la Arsis, reprezentat vodafone unde in prezent se vinde 3gs cu 36 de milioane la liber… ip4 va trece 40-45 cu siguranta daca apare 🙂

  3. Veti vedea ca va fi cum am spus eu. Orange trebuie sa vanda telefoanele alea iar la 700 de euro le va tine bibelou, chiar si cu baietii de bani gata din tara asta.

  4. Ok… va dau bomba… pret pe site la un baiat la iphone 4 16 gb neverlocked – 1300 de euro =))))

    daca vrei pot sa iti trimit si link-ul.. ma gandesc ca nu vrei sa fac reclama aici :))

  5. prea multi bani… daca raman preturile astea si cand o aparea oferta orange, pt prima data cred ca vom putea spune ca oferta orange este profitabila…. desi cu abonamentul ajungi tot la banii astia.