Preturile iPhone 4 la operatorii de telefonie din Italia

In lipsa unor informatii concrete din Romania(alo, Orange? dormiti bine?) sau din alte tari in care urmeaza sa fie lansat iPhone 4 va prezint posibilele oferte ale operatorilor italieni pentru terminalul iPhone 4. Informatiile acestea au fost obtinute de cei de la iSpazio si nu sunt oficiale insa ar trebui sa va ofere o imagine de ansamblu asupra felului in care se va desfasura lansarea in Italia. Stim deocamdata in mod clar ca iPhone 4 va costa in Italia 659/779€ pentru modelele de 16/32GB.

Se pare ca Vodafone Italia va avea pentru aceasta lansare doar 6000 de terminale disponibile si din informatiile obtinute de cei de la iSpazio aceste terminale vor fi disponibile doar pentru clientii existenti ai companiei. Preturile pentru iPhone 4 la abonament le aveti mai jos :

Nu sunt chiar cele mai bune oferte insa se pare ca anul acesta Apple ne obliga sa luam ce ne ofera operatorii daca nu dorim o achizitie din Apple Store. Am observat ca si operatorii din Marea Britanie si Franta au avut oferte nu prea grozave pentru iPhone 4 la abonament, cel putin asta e parerea mea.

Operatorul TIM Italia va comercializa iPhone 4 doar pentru clientii existenti si doar cu activarea unei optiuni “All Inclusive” plus o optiune de internet pe mobil “Tim X Smartphone”.  Acum cateva zile am scris un articol in care va prezentam un document cu posibilele preturi pentru iPhone 4 la TIM Italia insa se pare ca acelea erau defapt preturile oficiale de comercializare a iPhone 4 in Romania. Preturile pentru achizitionarea unui iPhone 4 la abonament nu sunt inca disponibile dar probabil operatorul le va anunta in preajma datei de 30 iulie cand va incepe comercializarea noului iPhone.

Operatorul 3 Italia nu a anuntat inca decat ca va comercializa iPhone 4 incepand cu 30 iulie, dar informatii din interior sustin ca planurile tarifare vor fi identice ca si in cazul terminalului iPhone 3GS. Pretul la liber nu a fost inca dezvaluit insa ar trebui sa fie usor mai mare decat cel oficial din Apple Store, cu 20-30€ mai mare.

Toti acesti operatori ar trebui sa vanda iPhone 4 neverlocked, asa au facut anul trecut si e foarte probabil sa faca la fel si anul acesta insa daca doriti sa va cumparati un iPhone 4 din Italia atunci eu va recomand sa cereti detalii de la operatori.