Prima Pagina Apple Apple data in judecata datorita supraincalzirii tabletei iPad

Apple data in judecata datorita supraincalzirii tabletei iPad

Conform celor de la Bloomberg, Apple a fost data in judecata acum aproape o saptamana de cativa clienti nemultumiti de faptul ca tabletelor se supraincalzeau daca erau folositeĀ  in zone cu expunere directa catre soare. Conform acestora tableta se incalzea foarte rapid chiar si daca era folosita intr-un mediu unde temperatura era usor ridicata, iar dupa cateva minute de navigat pe internet/vizionat un film aceasta afisa un mesaj de avertizare si se inchidea singura.

The complaint, filed July 23 in federal court in Oakland, California, seeks unspecified damages and class action, or group, status. It claims the iPad “does not live up to the reasonable consumer’s expectations created by Apple” because it “overheats so quickly under common weather conditions.”

The iPad has a 9.7-inch touch-screen display that lets users read books and magazines, view videos, play games and surf the Internet. In direct sunlight, the tablet “turns off, sometimes after just a few minutes of use,” according to the complaint.

iOS are un sistem de siguranta care se declanseaza odata ce chip-ul terminalului se incalzeste peste o anumita temperatura si inchide sistemul pentru a evita distrugerea vreunei componente interne. iPhone-ul se incalzeste destul de rapid cand e la incarcat/in timpul navigarii pe internet/in timpul unei convorbiri sau cand jucati un joc, insa eu personal nu am ajuns vreodata in situatia de a primi vreun mesaj de avertizare. Nu cred ca e vorba despre o problema generala ci doar despre anumite loturi care au probleme de fabricatie, oricum trebuie sa aveti grija cu terminalele deoarece oricand puteti pati la fel.

 • TheDog

  depinde si in ce mediu este folosit: unul se plangea ca i-a aparut mesajul asta pe iphone 4 dupa ce a facut in baie cu telefonul šŸ˜€

 • Lol, atunci sa fie bucuros ca i-a mai afisat ceva pe ecran.

 • com

  SUA este tara unde pe etichetele costumelor de superman scrie clar ca nu te ajuta sa zbori. Mai e altceva de zis? :))

 • Lol, tu vorbesti serios?

 • Pingback: Tweets that mention Apple data in judecata datorita supraincalzirii tabletei iPad | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • DPiPad

  Eu am iPad-ul de trei luni si nu mi s-a intamplat niciodata sa se incalzeasca si am iesit si la soare cu el.

  Nu zic, e posibil sa fie loturi cu defect, dar eu tot zic ca e cioaca.

 • Totusi Apple e chemata in instanta…

 • CoSSmiN

  zaone aparuse foto in genul asta si pt 3g la iphone… si uite pot sa iti zic o chestie….eu cred ca e un defect la cateva terminale la cei sa zicem ghinionisti.. eu l-am tinut in soare.. de dimineatza pana seara pe prosop la mare 1 saptamana la rand… la in jur de 38 de grade… in soare si cantand si muzica…. si nu mi-a aparut niciodata nimic intradevar frigea dar nu avea o problema funciona perfect… de ex si acuma duminika l-am tinut vreo 8 ore in soare tot la mare si nimic…:) tot cu muzica bineinteles:) deci cum trb sa il folosesc sa imi apara jmenu ala?

 • Peter

  mie mi-a aparut acelasi mesaj la 3gs 3.1.3 in urmatoarele conditii: zi calduroasa, montat pe suport auto deasupra bordului, rula igo, conectat la incarcatorul auto, nu am facut mai mult de 30 km si a aparut mesajul. specific ca masina e dotata cu climatronic si era setat pe 23 grade.

 • Onu

  Nu peste tot in masina sunt 23 grade… mai ales langa parbriz. Nici la iPad-ul meu nu a aparut problema

 • Pingback: iPhone 4 si problemele cu supraincalzirea | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Peter

  nici nu incercam sa-mi inchipui ca nu peste tot in masina sunt 23 grade dar ideea era ca totusi nu era masina parcata sa fie in interior 50 de grade