chpwn ne recomanda sa nu mai folosim sn0wbreeze

chpwn, developerul care a facut aplicatie precum ProSwitcher, Infiniboard sau Infinidock, ne recomanda sa nu mai folosim sn0wbreeze pentru a face jailbreak pe iOS 4.0, deoarece acest program nu functioneaza corect cu aceasta versiune de software. chpwn are “relatii de prietenie” stranse cu comex si MuscleNerd deci presupun ca stie despre ce vorbeste, insa  mi se pare ciudat ca s-a trezit abia acum sa faca acest avertisment, si gandidu-ma la situatia de aseara nu pot decat sa cred ca acesta este un atac menit a-l discredita pe iH8sn0w. Eu am folosit sn0wbreeze pana acum si nu am avut nici un fel de probleme.

iH8sn0w foloseste coduri din firmware-urile Apple in programul iReb, iar asta l-a iritat pe saurik si l-a facut sa afirme intr-o emisiune radio ca programele lui iH8sn0w nu sunt de incredere. Comunitatea iPhone avea nevoie de liniste acum, mai ales ca jailbreak-ul si decodarea au fost declarate legale in SUA, iar faptul ca iH8sn0w foloseste codurile celor de la Apple in programele sale reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, si iH8sn0w a fost avertizat in trecut sa renunte la aceasta practica. Probabil iH8sn0w se va supara si va inchide site-ul, again, sau poate da Domnul si isi face programele cum trebuie.

8 COMENTARII

  1. Singura problema pe care o am dupa JB cu sn0wbreeze este cu aplicatia de mail. Se intampla destul de des sa imi iasa din aplicatie atunci cand imi verifica daca am mail-uri noi. Si parca nu functioneaza push dar numai pt mailuri. In rest e ok. Nu am observat altceva. Tin sa precizez ca amfacut jb cu sn0wbreeze 1.6 daca bine imi amintesc (prima versiune compatibila cu ios 4.0).