Prima Pagina iH8sn0w iH8sn0w in conflict cu saurik

iH8sn0w in conflict cu saurik

Acesta este mesajul afisat acum pe site-ul lui iH8sn0w in urma unor afirmatii facute de saurik in cadrul unei emisiuni radio cu privire la iH8sn0w si solutiile acestuia de jailbreak. Se pare ca saurik a fost intrebat intr-o emisiune radio daca solutiile de jailbreak ale lui iH8sn0w sunt de incredere, iar replica acestuia a fost “Nu”, solutiile de jailbreak ale lui iH8sn0w nu sunt de incredere si implicit rezulta ca nu ar trebui folosite. Desigur ca iH8sn0w si-a pus orgoliul in fata intregii sale munci si a decis sa inchida site-ul, insa sunt sigur ca aceasta situatie nu va dura prea mult si iH8sn0w va reveni la ganduri mai bune.

UPDATE : Se pare ca iH8sn0w a revenit la ganduri mai bune, insa saurik si-a pastrat recomandarea in leagatura cu increderea ce ar trebui acordata solutiilor de jailbreak facute de iH8sn0w.

 • Mircea Mihai

  Buna Zaone. Cred ca saurik a facut o greseala mare cand a afirmat ca ih8sn0w nu e de incredere. Ca saurik mai sunt multi. Pe langa cydia mai este si rock, dar ca ih8sn0w nu prea. Gandeste-te ca el a realizat primul si singurul jailbreak public pana astazi pentru device-urile cu bootroom nou chiar daca e tethered. Eu niciodata nu imi inchid telefonul oricum. Admir si munca ta pentru ca esti un informator corect si rapid. Ih8sn0w a anuntat pe twitter acest lucru acum aprox 15 min. Succes in tot ceea ce face si vei face. O noapte placuta.

 • Mircea Mihai

  A nu uitam ca tot prin el am avut parte de blacksn0w pe care majoritatea dintre noi l-am folosit. El a pus temelia constructiei acestui unlock care va ramane probabil in istorie ca facut de geohot singur.

 • SbT

  UPDATE: Se pare ca iH8sn0w doreste ca saurik sa isi ceara scuze.
  http://twitter.com/iH8sn0w/status/19687994130

 • Jder

  Sincer.. si eu daca as sti ca sute de mii de oameni au avut de castigat de pe munca mea, m-as enerva. Daca bani nu se obtin, respectul cuvenit sa il am.

  Am inteles ca saurik face ca cyndia sa existe, si obtine bani buni pt asta. Odaca ce eu, X, am facut un JB fara niciun ban, tu saurik ce probabil ai obtinut ceva bani de pe urma muncii mele ( indirect) spui asa ceva ?

  tot ce am scris mai sus se bazeaza pe ce am citit in comentariile anterioare si vagele mele cunostiinte asupra originii programelor de jb.

  daca am inteles corect, URAT GEST !

  geohot s-a dus

  iH8sn0w probabil isi baga picioarele

  orice om este important in aceasta situatie in conditia in care apple incearca in disperare sa dispara JB ( doar e vorba de profiut, nu ? ) Disperarea va fi mare de acum in colo… datorita legalizarii Jb-ului in SUA. De ce ? fiindca tot mai multi producatori de programe vor spune: " De ce sa mai cream softuri pt voi, cand un sfert din ele sunt crakcuite din pricina incompetenteii voastre ? " —> de subliniat ca este un scenariu posibil, nu datorita imaginatiei mele, ci pt ca banii chiar fac diferenta si impun multe

  Pt viitorul Jb-ului sa speram ca nu se lasa tipu asta.

 • Alin

  Bine-a facut.

 • anonimous

  @jder

  stai calm, nivelul de jailbreak e undeva la 10% in rândul idevicesurilor, iar produc─âtorii vor scoate aplicatii, asa nu ar mai face nimeni nimic pt. pc ca acolo cred ca aproape orice e crakuit

 • Pingback: chpwn ne recomanda sa nu mai folosim sn0wbreeze | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()