Prima Pagina Apple iPhone 4 va fi comercializat de maine in inca 17 tari, iata...

iPhone 4 va fi comercializat de maine in inca 17 tari, iata preturile

Incepand de maine dimineata Apple va comercializa iPhone 4 si in urmatoarele 17 tari : Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Hong Kong, Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Noua Zeelanda, Singapore, Spania, Suedia si Elvetia. Preturile pentru iPhone 4 nu a fost anuntat in toate tarile insa in unele dintre ele il stim deja, asa ca iata cat costa iPhone 4 in :

 • Canada : 659/779$(CAD) pentru modelele de 16/32GB;
 • Elvetia : 769CHF/565 € si 899CHF/660 € pentru modelele de 16/32GB;
 • Italia : 659/779€ pentru modelele de 16/32GB.

Cel mai ieftin iPhone 4 din Europa(deocamdata) il gasiti in Elvetia, pe locul 2 se afla Marea Britanie si pe locul 3 Franta. In toate cele 3 tari iPhone 4 este comcercializat decodat daca e cumparat din Apple Store Online(insa regula probabil se aplica si in Apple Store-urile normale). In Italia se zvoneste ca operatorul 3 Italia va comercializa iPhone 4 la preturi incepand de la 600€, insa informatia nu e 100% sigura.

Deocamdata acestea sunt preturile publice pentru iPhone 4 publicate de Apple Store-urile din unele dintre cele 17 tari ce urmeaza sa il primeasca, insa maine vor fi disponibile preturile pentru toate tarile si vom putea face o comparatie pentru a cel mai ieftin pret pentru iPhone 4 in Europa.

 • Pingback: Tweets that mention iPhone 4 va fi comercializat de maine in inca 17 tari, iata preturile | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • asus

  preturile mi se par mari vizavi de problemele raportate…ce pana mea, la banii si reputatia lor ( cei de la Apple ), isi permiteau sa mai astepte ceva teste si nu sa arunce pe piata un produs imperfect ( o sa-mi pastrez pentru inca un an-doi bunul meu 3GS…)

 • Alexandru C

  poate un an,,,,dar dupa o sa fie iesit si asta din uz….nu mai merge fara flash si alte kestiuni …

 • bobotz

  Nu stiu de unde aude lumea si de unde opinia asta publica, ca iphone 4 este imperfect si este un produs atat de prost… In primul rand nu exista smartphone perfect si in al doilea rand iphone 4 este cel mai bun smartphone de pe piata la ora actuala (si probabil va ramane asa pana la iphone 5;) ). In plus @asus iphone 4 este net superior iphone 3gs, din orice punct de vedere.

 • Alexandru C

  interesant e ca nici unu din posesorii de iphone 4 din romania nu a spus nimik de rau 😉

 • BogdanC

  @Alexandru C Foarte buna remarca. Eu din ce am citit pe aici, nu se plang utilizatorii de iPhone 4. Cel putin, ref semnal, se spunea ca nu sunt probleme si se credea ca reteaua AT&T este de vina pentru semnalul prost din SUA.

 • glm

  @Alexandru C, la cati posesori de iphone4 sunt in ro ai sa astepti mult si bine sa se planga cineva… @bobotz, vezi ca te contrazici cu iphone4 care e cel mai bun, dar e totusi si el un smartphone, deci e imperfect. Si, da, sunt doua curente de opinie: unii care zic despre iphone4 ca e varza (bineinteles – eronat) si altii care se pricep si zic despre el ca e un device foarte tare, dar cu o pb jenanta la emisia-receptia gsm. Si sa nu uit: a treia categorie care zice despre iphone4 ca e soarele de pe cer, the best of the best… exagerat…

 • El_Cid

  glm ce a zis el se contrazice doar in mintea ta 🙂

 • glm

  @El_Cid, imi pare rau de tine ca nu cunosti asa bine lb. romana, nici nu e obligatoriu, de aceea nici nu ma voi obosi sa despic firul in 4 pt tine, du-te si fa niste meditatii de lb. romana si de logica, apoi te mai bag in seama.

 • Pingback: Apple pune in vanzare iPhone 4 de la miezul noptii | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • bobotz

  @glm nu-mi dau seama de ce zici asa, pentru ca nu ma contrazic deloc. Din cate stiu eu toate parerile proaste despre iphone vin din America (tara recunoscuta a fi plina de oameni care nu sunt intocmai foarte inteligenti si se bazeaza mai mult pe instinctul de turma) unde reteaua de telefonie mobila lasa de dorit in comparatie cu cea din Europa. Nu am citit nici o recenzie pe internet venita de la vreun user din Europa, nici atat din Ro, unde telefonul a ajuns pana acum ceva mai greu (dar a ajuns in cateva exemplare 😉 )

 • glm

  Faptul ca zici despre at&t ca nu e o retea stralucita de telefonie confirma faptul ca in conditii de semnal slab iphone4 sta mai prost cu receptia, deci ARE o problema – dupa o logica elementara, asta rezulta din ce ai scris – iar faptul ca or fi americanii cum ai spus nu ma intereseaza, mai degraba ma iau dupa recenzia facuta stiintific si obiectiv de unii bagati in seama chiar de apple. Deci, tot dupa spusele tale, sa fim fericiti noi europenii ca avem semnal bun pe retelele noastre gsm. Altfel, iphone4 e un must have device. Aia cu inteligenta americanilor nu o mai spune ca iar te contrazici fiindca chiar ei au inventat iphone- ul, pc- ul, etc., etc. Noi romanii am ajuns doar sa comentam…

 • andrei

  O2 IRLANDA

  Prepay upgrade prices

  iPhone 4 16GB: €579

  iPhone 4 32GB: €679