iPhone 4 doar 600 de euro la operatorul 3 Italia?

Conform celor de la iSpazio, care citeaza informatii neoficiale, operatorul 3 Italia ar urma sa aiba cel mai mic pret pentru iPhone 4 din intreaga Italie. Defapt ar urma sa aiba un pret mai mic decat decat cel din Apple Store, si diferenta nu e deloc neglijabila, ba chiar vorbim de 60€ pentru modelul de 16GB si 80€ pentru modelul de 32GB. Astfel iPhone 4 ar urma sa coste :

  • 599€ modelul de 16GB;
  • 699€ modelul de 32GB.

Preturile acestea sunt pentru iPhone 4 neverlocked si fara contract, deci practic achizitionati telefonul si plecati din magazin cu el gata de folosire. Problema este ca 3 Italia nu vinde iPhone 4 decat daca aveti un card de credit din Italia, informatia aceasta am primit-o astazi de la cineva care a mers intr-o reprezentanta 3 Italia si a cerut detalii in legatura cu iPhone 4. Nu stiu daca situatia e la fel pentru toate reprezentantele 3 din Italia insa in unele iPhone 4 nu va putea fi achizitionat cu cash ci doar cu un card bancar.

Mie unul mi se pare ciudat ca pretul este mai mic decat cel oficial anuntat de Apple, insa se presupune ca maine 3 Italia va anunta preturile in mod oficial. Acesta este doar un zvon deocamdata si trebuie tratat ca atare.

5 COMENTARII

  1. Pai in cazul asta transfer pe cardul unui bun amic suma de 699 Euro, pe cardul lui de credit din Italia, dupa care merge in magazin si mi-l cumpara… Si uite asa voi avea Iphone 4 la pret bun si fara abonament… Si neverlocked! 🙂