Prima Pagina Apple Apple a modificat procesul de productie a modelului alb al iPhone 4

Apple a modificat procesul de productie a modelului alb al iPhone 4

Conform unei surse din interiorul unei fabrici care asambleaza terminalul iPhone 4 pentru Apple, se pare ca recent a fost modificat procesul de productie a noului terminal pentru a corecta o eroare in design-ul acestuia. In imaginea de mai sus aveti un iPhone 4 care prezinta unele mici defecte, mai exact vorbim despre imbinarile antenelor cu carcasa telefonului,  si se poate foarte usor observa ca aceste imbinari nu sunt perfecte, lasand loc unor goluri de-a lungul marginilor.

Pentru a corecta aceste greseli Apple a fost nevoita sa lucreze cateva luni de zile, altfel nu-mi explic de ce a amanat de 2 ori lansarea modelului alb al iPhone 4. Totusi compania a reusit sa modifice procesul de productie pentru a fabrica piesele putin diferit astfel incat imbinarile sa fie perfecte.  A durat foarte mult, insa se pare ca Apple a gasit in sfarsit metoda corecta de a fabrica un terminal iPhone 4 alb, si daca totul merge cum trebuie ar trebui sa vedem aceste terminale pe piata undeva spre sfarsitul anului.

  • aurel

    eu nu inteleg de ce procesul de productie ar trebui sa fie diferit de cel al modelului negru. nu este acelasi material?

  • anonimous

    nu chiar, e cam ca la masini, cel negru are o vopsea standard, iar cel alb, e ca si cum ai da pe masina cu alb perlat, necesita ceva mai multa munca 😉