Ce sa faci daca scapi un iPhone in apa

Ce sa faci daca scapi un iPhone in apa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eg8Fpb3UjHY[/youtube]

iPhone-ul, ca si multe alte electornice de altfel, se strica daca este “scapat” in apa si lichidul reuseste sa intre la componentele interne ale terminalului. Cei de la iFixYourI au facut un mic video in care demonstreaza pasii care trebuie urmati dupa ce ati scapat in iPhone in apa, sau terminalul a luat contact cu apa prin diferite metode. Conform lor trebuie sa inchideti telefonul complet, scoateti cartela din el si il bagati intr-o punga plina cu orez, sigilata iar apa din terminal se va “evapora” de la sine in cateva zile.

Daca stati in SUA atunci e si mai bine pentru ca iFixYourI se lauda cu o rata de recuperare de 90% a terminalelor ce au intrat in contact cu apa. Desigur ca dupa acest contact senzorii de umiditate ai telefonului vor fi declansati si garantia voastra e ca si anulata.

Castiga un BMW Z4, profita de REDUCERI DE PANA LA 50% la ZECI DE MII de PRODUSE!!

11 COMENTARII

  1. Este veche chestia cu orezu si totodata falsa.Este o tampenie.

    Eu mi-am scapat iphone-ul in apa,de fapt nu scapat pt ca nici nu am stiut,dupa 3 min mi-am dat seama ca este in apa,era in buzunarul de la pantaloni.

    L-a uscat unul cu un furtunel cu aer si merge perfect.Dezasamblat si uscat.Repet: functioneaza perfect.Deci…nu se strica,cel putin mie.

  2. @SbT: Pentru ca iFixYourI e un service specializat pe iDevices si ei il repara sigur, cel putin asa sustin.
    BTW, alex, data viitoare iei ban direct 😉

COMENTEAZA!