Apple ar putea lansa luna aceasta urmatoarea generatie de iPod-uri si iOS pentru iPad

Conform unei surse, Apple ar putea prezenta noua linie de iPods dar si iOS 4 pentru iPad la jumatatea acestei luni, in loc de luna septembrie asa cum era initial asteptat, asa cum Apple a facut de cativa ani incoace. Conferinta de anul acesta ar urma sa aiba loc in jurul datelor de 14/16 august, iar posibilitatea avansarii acesteia(fata de data la care era asteptat initial sa se tina) este destul de mare, avand in vedere recentele critici aduse securitatii iOS si, probabil, faptului ca Apple va trebui sa lanseze iOS 4.1. Compania ar urma sa prezinte o noua linie de iPod-uri insa sa lanseze si versiunea pentru iPad a iOS, deci probabil iOS 4.1 va fi prezentat/lansat oficial atunci si va aduce tableta iPad in aceeasi linie cu toate idevice-urile.

The MacMagazine today received information from a reliable source within Apple about a new event to the press that the company was planning to soon. Although the schedule cite the source as somewhere around 14 and 16, we bet our chips on a Monday or Tuesday – that is, 16 or August 17.

Daca aceasta conferinta va avea loc la acea data, atunci parerea mea e ca singurul motiv pentru devansarea ei ar fi lansarea iOS 4.1 care acopera vulnerabilitatile din iOS, atat cele pentru decodare cat si cele pentru jailbreak. Deocamdata informatia ramane la stadiul de zvon si probabilitatea ca aceasta conferinta sa aiba loc e destul de mica.