Tutorial : Cum sa rezolvi problema cu eroarea “Different SIM inserted”

Cativa dintre voi au avut probleme cu activarea telefoanelor, adica dupa activare le decodati si introduceati o alta cartela iar telefonul va dadea eroarea “Different SIM inserted”. Aceasta este o posibila rezolvare a problemei, nu am incercat-o si nu stiu daca functioneaza(pentru ca eu nu am putut reproduce problema), si o incercati pe propria raspundere.

Exista o metoda mult mai simpla, gasiti informatii aici.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a scapa de eroare.

Pasul 1

Descarcat fisierul Lockdown de aici.

Pasul 2

Conectati-va in telefon prin SSH folosind WinScp, tutorial aveti aici, navigati catre /private/var/root/Library/ si copiati folderul “LockDown” in calculator.

Pasul 3

Stergeti folderul “LockDown” din telefon, dezarhivati arhiva descarcata la pasul 1 si copiati folderul in locul celui din /private/var/root/Library/.

Pasul 4

Verificati daca fisierul “LockDown” are permisiunile setate pentru 0644 (click dreapta pe el si selectati Proprieties).

Pasul 5

In Windows stergeti folderul “LockDown” din urmatoarele locatii apoi resetati telefonul. Daca nu faceti acest lucru telefonul va intra in DFU Mode.

Pentru Windows 7:
You’d delete the C:\programdata\apple\lockdown

Pentru Windows XP:
C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Apple Computer\Lockdown

Dupa resetare telefonul ar trebui sa mearga normal si fara probleme.

12 COMENTARII

  1. Computergames private message. De ce crezi ca te-am intrebat dinainte daca era vorba de LockDown? Plus ca in tutorialul tau nu se specifica de sters fisierele alea din Program Files.

  2. merge solutia.
    hint : pentru pasul 4 din acest tutorial deselectati ultima coloana bifata pt ca permisiunea sa fie 0644 la folder.
    ms zaone pt toata munca depusa !

  3. Am ipone 3GS16G. Neavand telefonul activat nu am cum sa istalez pe el Automatic SSH si Toggle SSH din cydia. Deci nu am reusit sa ma conectez cu WinSCP asa ca am facut-o cu alte programe (iphonebrowser si ifunbox).

    Va rog sa-mi precizati si mie cu ce iOS a mers pentru (am incercat si cu iOS 4.0.1 si 3.1.3) ca eu nu am pe fisierele precizate mai sus asa ca am incercat sa le creez dar fara nici un rezultat.

    multumesc