Apple va lansa un nou model de iPhone in ianuarie

De vreo luna si ceva umbla zvonuri ca Apple ar putea lansa un nou model de iPhone in viitorul apropiat, model care va pune capat suprematiei AT&T in SUA. Este vorba despre un model de iPhone compatibil cu standardul CDMA al Verizon SUA, iar cei de la Techcrunch sustin ca zvonurile sunt adevarate iar noul model de iPhone va fi lansat in luna ianuarie. Pentru a isi sustine afirmatiile cei de la TechCrunch dau drept exemplu faptul ca Apple a inceput sa cumpere chipuri CDMA de la Qualcomm, cel mai mare fabricant de astfel de chipuri. Mai mult decat atat, Apple nu a cumparat vreodata de la Qualcomm asa ca aceste recente achizitii indica faptul ca Apple pregateste un iPhone compatibil cu standardul CDMA.

Sources with knowledge of this entire situation have assured me that Apple has submitted orders for millions of units of Qualcomm CDMA chipsets for a Verizon iPhone run due in December. This production run would likely be for a January launch, and I’d bet the phone is nearly 100% consistent with the current iPhone 4 (with a fixed internal insulator on the antenna).

Se asteapta ca Apple sa vanda cateva milioane de terminale iPhone in primele zile dupa lansarea acestui nou model, insa nu va temeti este tot un iPhone 4 insa va functiona doar pe retele CDMA.

10 COMENTARII

  1. interesant. sper sa fie tot un iphone 4 ca specificatii altfel s-ar putea sa se supere cei care si-au achizitionat un iphone 4 deja.

  2. @Radu: Corect.

    @ady: Nu scot un iPhone cu hardware modificat(in afara de compatibilitatea cu standardul CDMA), ar fi ca si cum s-ar impusca singuri intr-un picior.

  3. Cred ca e destul de "S" si acest iPhone 4, mai probabil urmatorul (cu standard GSM) sa fie iPhone 4G, cu viteze WiFi superioare etc;

    @Zaone, nu stii, cartela CDMA de la Zapp nu ar merge cu iPhonul respectiv? Adica frecventele sunt diferite de Verizon? Fiindca ar merge si la noi, la Unite, caci au aceleasi telefoane pe care le ofera Zapp la voi.

  4. Sunt aproape 2 ani de cand m-am intors din Romania, deci nu stiu, atunci exista, iar in Carrefour in Bucuresti se vindeau terminale de la Zapp. Ideea e daca versiunea aia CDMA de iPhone 4 va fi compatibila cu operatorul nostru Unite…