Orange Film – prima aplicatie de la Orange Romania in AppStore

16

“2 bilete la pret de 1 in fiecare miercuri
Iti plac filmele? Cu aplicatia gratuita Orange film poti solicita un cod pentru a merge la cinema cu un prieten in fiecare miercuri. In plus, afli totul despre cele mai noi filme, programul cinematografelor, vezi cele mai noi trailere si poti scrie chiar tu un review.

Te-ai hotarat la ce film mergi? Trimite un e-mail prietenilor tai cu toate detaliile direct din aplicatie si va veti vedea direct la cinema.”

Cam asa suna descrierea aplicatiei in AppStore, iar daca e sa o luam practic aplicatia ofera mult mai mult decat posibilitatea de a obtine o reducere pentru vizionarea unui film. Pe langa aceasta posibilitate aplicatia ofera :

  • informatii despre filmele care ruleaza in momentul de fata la cinematografele din tara;
  • rating-ul pentru fiecare film;
  • filmele care urmeaza sa apara in cinematografele romanesti;
  • o lista cu toate cinematografele din tara, adresa acestora, locatia pe harta si un numar de telefon la care puteti suna pentru rezerva un bilet dar si tarifele pentru fiecare zi a saptamanii;
  • optiunea de a rezerva un bilet la pret redus, adica 2 bilete la pretul unuia singur;
  • si o rubrica cu stiri mondene.

Din cate observ eu aplicatia foloseste site-ul cinemagia drept sursa pentru informatii si asta e ok pentru ca cinemagia e unul dintre cele mai mari site-uri(din Romania) despre cinematografie. Din pacate aplicatia are o mica “hiba”, informatiile se incarca foarte greu iar scroll-ul este incredibil de incet pentru ca intai trebuie sa incarce informatiile despre filme si abia apoi le afiseaza.

Aplicatia e utila pentru cinefili, mai ales daca au un cinematograf modern in oras. Orange Film e disponibila gratuit in Ro AppStore.