Orange Film – prima aplicatie de la Orange Romania in AppStore

“2 bilete la pret de 1 in fiecare miercuri
Iti plac filmele? Cu aplicatia gratuita Orange film poti solicita un cod pentru a merge la cinema cu un prieten in fiecare miercuri. In plus, afli totul despre cele mai noi filme, programul cinematografelor, vezi cele mai noi trailere si poti scrie chiar tu un review.

Te-ai hotarat la ce film mergi? Trimite un e-mail prietenilor tai cu toate detaliile direct din aplicatie si va veti vedea direct la cinema.”

Cam asa suna descrierea aplicatiei in AppStore, iar daca e sa o luam practic aplicatia ofera mult mai mult decat posibilitatea de a obtine o reducere pentru vizionarea unui film. Pe langa aceasta posibilitate aplicatia ofera :

  • informatii despre filmele care ruleaza in momentul de fata la cinematografele din tara;
  • rating-ul pentru fiecare film;
  • filmele care urmeaza sa apara in cinematografele romanesti;
  • o lista cu toate cinematografele din tara, adresa acestora, locatia pe harta si un numar de telefon la care puteti suna pentru rezerva un bilet dar si tarifele pentru fiecare zi a saptamanii;
  • optiunea de a rezerva un bilet la pret redus, adica 2 bilete la pretul unuia singur;
  • si o rubrica cu stiri mondene.

Din cate observ eu aplicatia foloseste site-ul cinemagia drept sursa pentru informatii si asta e ok pentru ca cinemagia e unul dintre cele mai mari site-uri(din Romania) despre cinematografie. Din pacate aplicatia are o mica “hiba”, informatiile se incarca foarte greu iar scroll-ul este incredibil de incet pentru ca intai trebuie sa incarce informatiile despre filme si abia apoi le afiseaza.

Aplicatia e utila pentru cinefili, mai ales daca au un cinematograf modern in oras. Orange Film e disponibila gratuit in Ro AppStore.

16 COMENTARII

  1. Misto aplicatia … DAR frate … cu 3g on .. tot deabia incarca … dar .. poate intr-o versiune viitoare o sa se rezolve si asta
    De asemenea calumea ca poti suna la cinematografe direct din aplicatie si iti arata pe harta unde sunt ( nu ca nu am sti deja lucrurile astea, dar .. ne face viata mai usoara )
    Eu personal ii dau un 3/5 ( -2 pt loading times )

  2. Eu am cont la apple facut de mult care este valabil doar in Apple Store USA … Cum fac si eu rost de aplicatia asta de la Orange ca mie nu mi-o gaseste in Store

  3. pe 3G-ul meu se incarca destul de bine.

    plus ca prezentarea filmelor noi, initierea de apel catre cinematograf direct, si locatia cinematografelor este foarte ok.

  4. nu se poate lua o aplicatie din alt iTunes Store daca ai un cont in alt iTunes Store 🙂 poate uploada cineva aplicatie pe un site?

  5. @mctano pai daca esti pe orange si dai "solicita codul Orange film" la ce iti mai trebe sa pui acolo numarul tau de orange?

    nuub Q:

    – daca sunt pe cosmote pot sa folosesc aplicatia?

    – "solicita codul Orange film" trimite de fapt un sms catre orange?

  6. E foarte tare orange film, dar are 2 mari hibe si anume:
    1. miercurea e nebunie la cinematografe si prinzi cozi mari.
    2. nu poti folosi codul ca sa iti iei bilet de pe net si in felul asta sa eviti cozile. Cel putin eu nu am gasit ca ar fi posibil. Dac cineva stie cum se face sa impartaseasca.
    Vizionare Placuta.