Prima Pagina iOS iPhone Recovery Stick recupereaza datele pierdute din terminalul vostru

iPhone Recovery Stick recupereaza datele pierdute din terminalul vostru

iPhone Recovery Stick este un stick USB special facut pentru a recupera datele pierdute din telefonul vostru, totul printr-o simpla apasare de buton. Programul de pe stick-ul USB acceseaza hard-diskul intern al iPhone/iPad-ului vostru si poate obtine urmatoarele tipuri de date : SMS-uri, Log-ul apelurilor, Contactele, Istoria de navigare, marcajele din calendar, pozele, voice memos, cautarile facute pe internet, datele telefonului(serie, UDID, IMEI, etc). Procesul dureaza aproximativ 20 minute per GB De date daca incercati sa accesati datele din telefon, insa poate accesa doar datele recente, datele vechi peste care hard-diskul a scris deja sunt aproape imposibil de recuperat.

iPhone Recovery Stick recupereaza date si dintr-un iTunes backup, procesul durand aproximativ 15 minute daca incarcati backup-ul din calculator, iar programul va afiseaza numai datele din acel backup. In momentul de fata acest gadget functioneaza doar cu terminale ce au instalat pana la iOS 3.2.1, insa in curand va fi disponibil unul care functioneaza si pe terminalele cu iOS 4.x instalat.

Acest device e foarte folositor, mai ales daca datele din telefon sunt importante pentru voi, insa din pacate are un pret destul de piperat, mai exact costa 198$.

 • Pingback: Tweets that mention iPhone Recovery Stick recupereaza datele pierdute din terminalul vostru | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • Valentin

  …de unde se cumpara? Exista in Apple Store?

 • Am dat link acolo cu locatia de unde poate fi cumparat.

 • bodoo69

  pff tre sa cumperi tot stick-ul, cred ca daca copiezi softul pe comp nu o sa iti mearga … nici daca ii faci o imagine pe alt stick (asemanator)

 • Nu cred ca poti copia softul din stick, probabil e protejat.

 • SbT

  Se poate copia 100% … orice se poate copia.

 • Da, depinde insa prin ce metode si cu ce soft-uri.

 • bodoo69

  @SbT in locul tau m-as documenta putin inainte de mai scrie comentarii sa ma aflu in treaba.

 • SbT

  bod0069 … iti dau un exemplu … dvd-urile de la ziarul adevarul. Sunt protejate; daca folosesti programe STANDARD gen nero, etc ca sa faci o copie de siguranta la dvd nu merge. Dar daca cauti putin mai atent pe internet gasesti programe care trec de protectie si reusesc sa faca o imagine a dvd-ului. Asa si cu stick-ul. E imposibil sa nu se poata copia cumva…

 • emanuel

  @Sbt…. tin sa te contrazic ….cei de la sony playstation 3 au ceva vreme de cand sunt pe piata si inca nu au reusit nimeni sa le sparga softul….depinde ce securitate au pus si depinde, daca se poate crea un "pod" de legatura intre cele 2 device ,daca unul din ele foloseste alt soft,alt sistem…+ nu compara ziarul adevarul cu o intreaga industrie apple….totusi….

 • SbT

  Ok. Poate am gresit … dar tot o sa se poata copia pana la urma …. Poate nu in prima zi/saptamana/luna dar tot o sa gaseasca cineva o metoda de a copia/reproduce continutul acelui stick.