iPhone Recovery Stick recupereaza datele pierdute din terminalul vostru

iPhone Recovery Stick este un stick USB special facut pentru a recupera datele pierdute din telefonul vostru, totul printr-o simpla apasare de buton. Programul de pe stick-ul USB acceseaza hard-diskul intern al iPhone/iPad-ului vostru si poate obtine urmatoarele tipuri de date : SMS-uri, Log-ul apelurilor, Contactele, Istoria de navigare, marcajele din calendar, pozele, voice memos, cautarile facute pe internet, datele telefonului(serie, UDID, IMEI, etc). Procesul dureaza aproximativ 20 minute per GB De date daca incercati sa accesati datele din telefon, insa poate accesa doar datele recente, datele vechi peste care hard-diskul a scris deja sunt aproape imposibil de recuperat.

iPhone Recovery Stick recupereaza date si dintr-un iTunes backup, procesul durand aproximativ 15 minute daca incarcati backup-ul din calculator, iar programul va afiseaza numai datele din acel backup. In momentul de fata acest gadget functioneaza doar cu terminale ce au instalat pana la iOS 3.2.1, insa in curand va fi disponibil unul care functioneaza si pe terminalele cu iOS 4.x instalat.

Acest device e foarte folositor, mai ales daca datele din telefon sunt importante pentru voi, insa din pacate are un pret destul de piperat, mai exact costa 198$.