Orange realizeaza ca are clienti cu iPhone/iPad, face concurs de aplicatii

Pana acum Orange nu si-a dat interesul sa faca vreo aplicatie pentru clientii care au achizitionat un iPhone prin intermediul magazinelor sale, insa iata ca vara asta ceva s-a miscat in sfarsit la Orange si acum avem prima aplicatie facuta de ei, Orange Film, dar si un nou concurs de aplicatii. Iata ce presupune acest concurs :

In perioada 11.8.2010 – 12.9.2010 Orange te invita sa participi la concurs. Daca ai creat deja o aplicatie pentru iPhone sau ai o idee in care crezi, raspunde provocarii Orange si le vom face cunoscute. Trebuie doar sa le inscrii aici, intr-una din sectiunile “aplicatii existente” si “idei noi”, pana pe 12 septembrie 2010.

Daca aplicatia ta convinge juriul si vizitatorii site-ului ca este cea mai buna, te premiem.
Descopera aici ce poti castiga.

Si premiile …. sunet de tobe …. :

Daca aplicatia ta convinge juriul ca este cea mai buna, te premiem. La categoria aplicatii existente ti-am pregatit urmatoarele premii:

  • 1.000 euro si ultimul model de iPhone
  • 1.000 euro
  • 500 euro

Cea mai buna idee de aplicatie va fi si ea rasplatita:


Castigatorul va participa la conferinta WWDC din 2011, daca inscrie in concurs o idee de aplicatie si o creeaza pana la 31 decembrie 2010. Noi ne vom ocupa de transport, cazare si taxele de participare la conferinta, astfel incat sa profiti la maxim de aceasta experienta.

Premiile sunt interesante, insa eu nu mi-as face mari sperante ca veti vedea acel iPhone 4 pana la sfarsitul lunii septembrie, mai ales participarea la WWDC 2011. Felicitari celor de la Orange pentru faptul ca isi dau in sfarsit interesul sa ofere ceva comunitatii iPhone din Romania, inceputul e bun si asteptam desigur cat mai multe astfel de initiative.

Sunt curios, se va inscrie vreunul dintre voi la acest concurs? Ma refer desigur la developerii care imi citesc site-ul.