Oamenii inca stau la cozi in fata magazinelor Apple desi iPhone 4 nu este pe stoc

Se pare ca in Canada in jurul magazinelor Apple se aduna zilnic zeci de persoane care asteapta vesti despre disponibilitatea terminalului iPhone 4. In fiecare dimineata in jurul orei 10 incep sa se adune oameni care stau linistiti in fata magazinului in speranta ca va veni un transport cu terminale iPhone 4. Angajatii Apple spun ca zilnic le recomanda oamenilor sa mearga acasa pentru ca nu va veni nici un transport, insa putini dintre ei isi abandoneaza locurile pentru a reveni ziua urmatoare.

In momentul de fata iPhone 4 se gaseste destul de greu in majoritatea tarilor unde este comercializat, totusi spre deosebire de Canada, in Italia saptamana aceasta au fost livrate terminale iPhone 4 atat magazinelor Apple cat si operatorilor autorizati. Din pacate Apple nu reuseste sa faca fata cererii, si probabil nu va reusi sa o acopere pana la sfarsitul anului.

8 COMENTARII

  1. Nici in Spania nu sunt probleme cu stocul . Un amic de-al meu care avea abonament la Vodafone a fost curtat de cei de la Orange Spania sa treaca cu abonamentul la ei si i-au dat iphone 4 plus inca un SonyEricsson ultima aparitie gratis cu contract de 18 luni pe abonament cu doua numere,70 eur abonamentul . Oare Orange-ul nostru nu misca nimic ? M-am saturat de bannerul ala al lor cu iPhone4 de doua luni deja … wtf…

  2. Totusi eu sunt de parere ca pana cel tarziu pe 12 septembrie il va avea si Orange Romania. Spun asta deoarece au organizat un concurs pt aplicatii care tine pana la 12 septembrie si la care premiul 1 va fi de 1000 eur si ultimul tip de iPhone. Deci pana la acea data trebuie sa-l aiba ca sa-l poata da premiu….Cel putin sper ca asa va fi… 🙂

  3. Ma indoiesc, Apple abia reuseste sa trimita terminale in tarile unde il vinde si nu cred ca se grabeste sa il mai lanseze undeva pana la sfarsitul lui septembrie.

  4. Nu stiu de ce sunteti asa de entuziasmati cu acest iphone 4 la orange, aveti 40 milioane pentru telefon ? Sau vreti sa-l luati la abonament de 50 euro ?

  5. Tot mai bun este 3Gs …cui ii trebuie retina display ? sau procesor de 1Ghz…sau 512 ram !iar camera de 5mpx…be serrious …exista aparat digital …! Raman la parerea ca 3gS e cel bun 😀

  6. Adevarul e ca vreau si retina display si procesor mai mare si rami mai multi si megapixeli mai multi decat la un 3gs…Nu o sa ajunga la 4000 ron iphone-ul cu abonament la Orange…Daca va fi atata sunt o gramada de alte variante sal luam mai ieftin…Aparatul digital de cele mai multe ori e acasa… Telefonul e tot timpul la mine 😀 Asa ca……IPhone4 rules !!!