32 de internet tablets care ar putea face concurenta tabletei iPad

Apple a dat lovitura cu tableta iPad, aducand pe piata un produs care la momentul respectiv lipsea cu desavarsire, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care tableta s-a vandut atat de bine pana acum. Totusi, producatorii de gadget-uri se pregatesc sa lanseze noi internet tablets menite sa rivalizeze cu tableta iPad a celor de la Apple, iar in urmatorii 2 ani sunt programate pentru lansare aproximativ 32 de internet tablets. iPad ruleaza iOS, un sistem de operare facut exclusiv pentru terminale mobile, iar urmatorele tablete ar urma sa ruleze Android OS, Chrome OS, BlackBerry OS si Windows 7 mobile, dar ramane de vazut daca vreunul dintre acestea va reusi sa surclaseze iOS ca si OS de internet tablet.

Cei de la tehcnologizer.com au facut o lista cu cele 32 de internet tablet care urmeaza sa iasa, lista care o gasiti la ei pe site. Sincer sa fiu, nu am ramas impresionat de vreuna si nu cred ca va iesi vreo tableta care sa intreaga iPad-ul la vanzari, pentru ca pur si simplu intotdeauna se va gasi ceva care pe iPad merge mai bine si pe celelalte nu.

Articolul precedentForumurile Apple au fost sparte
Articolul următorProblema cu DNS-urile la jailbreakme.com
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.