Are Motorola Droid 2 probleme cu semnalul?

Apple a fost pentru mai bine de o luna in centrul atentiei datorita problemelor cu semnalul pe care posesorii de iPhone 4 le-au semnalat, insa cu toate acestea iPhone 4 s-a vandut si inca se vinde extrem de bine in toate tarile in care este comercializat. Astazi Motorola a inceput sa livreze clientilor comenzile pentru terminalul Motorola Droid 2, insa s-ar putea ca acestia sa aiba parte de o surpriza neplacuta, mai exact terminalul prezinta probleme cu semnalul, probleme care par a fi mai grave decat cele ale iPhone 4. Engadget a primit cateva terminale Motorola Droid 2 pentru un review si toate persoanele care au avut terminalele in teste au constatat ca semnalul acestuia fluctueaza constant, mai rau decat atat, fluctueaza chiar si cand e lasat pe masa fara a se interveni fizic asupra lui.

Se pare ca nu doar reviewerii de la Engadget au avut probleme cu terminalul, ci si alte persoane care au facut review terminalului, deci e posibil sa fie o problema ce afecteaza destul de multe terminale. Mai mult decat atat si unii comentatori de pe site-ul Engadget au raportat aceleasi probleme, insa eu unul raman reticent in privinta autenticitatii informatiilor date de acestia.

So, vom vedea cum un nou terminal este tarait prin noroi datorita problemelor cu semnalul? Probabil ca nu, si asta nu pentru ca problemele sunt deocamdata “ipotetice”, ci pentru ca Motorola Droid 2 e mult prea neimportant.

5 COMENTARII

  1. @glm eu deobicei cand prind o sosea buna nu ma mai uit pe harta dupa alta mai buna. apple works for me, deci restul nu mai conteaza. cand lumea zice motorola, eu ma gandesc la startac, deci long time ago 😀