Concurs : Castiga unul dintre cele 5 coduri gratuite pentru aplicatia Calendar Crestin Ortodox

Cu aceasta aplicatie puteti consulta sarbatorile religioase crestin-ortodoxe pe intreg anul 2010.

Facilitati:
* la deschiderea aplicatiei ziua curenta este marcata si afisata
* zilele de sarbatoare sunt evidentiate in functie de importanta lor
* rasfoire calendar

Aplicatia va fi actualizata gratuit cu calendarele pe anii urmatori!

Pentru a trece de la o luna la alta, atingeti pe orizontala (swipe) telefonul sau atingeti (tap) o singura data pentru a afisa meniul de navigare.

Aplicatia este disponibila in AppStore la categoria Reference. Cu ocazia acestui concurs, Mobile Touch ofera utilizatorilor de iPhone OS aplicatia Calendar Crestin Ortodox la pretul redus de 0,79 euro (1,59 euro pret integral).

Despre Mobile Touch

Compania , Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru platforme mobile dotate cu sistemul de operare iPhone OS. Pana in prezent a realizat aplicatii in nume propriu atat pentru piata din Romania, cat si international. De asemenea, ofera servicii dezvoltare software la cerere, atat pentru clienti din Romania, cat si pentru clienti externi.Mobile Touch a fost infiintata in august 2008, este o companie cu capital integral romanesc si are sediul in Iasi.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul “Particip”. Daca lasati comentarii fara acest text si programul care alege aleator castigatorii  va selecta vreunul din ele atunci NU veti castiga aplicatia. Daca lasati mai mult de 1 comentariu cu codul “Particip” veti fi automat descalificati. Va rog sa treceti o adresa de e-mail valida atunci cand comentati pentru a va putea trimite codurile atunci cand castigati.

Concursul dureaza pana maine 19.08.2010 ora 15:00.

UPDATE : Castigatorii concursului sunt : lavinia, Soava, litchi, AdrianR30, Traian.