Directorul AppStore are aplicatii indecente publicate in AppStore

Phillip Shoemaker, director of applications technology – mai pe scurt omul care stalileste regulile pe care trebuie sa le indeplineasca o aplicatie ce urmeaza a fi acceptata in AppStore, are la randul sau cateva aplicatii putin cam deocheate in AppStore. Mai exact e vorba de fart apps(aplicatii care scot sunete asemanatoare flatulentelor) dar si o aplicatie “iWiz” care “simuleaza experienta urinarii pentru o perioada lunga de timp”. Din cate stiam eu  Apple are in conducere doar oameni profesionisti cu anumite standarde de moralitate care in mod normal nu s-ar preta la facut aplicatii care te invata cum sa urinezi.

“Simulate the experience of urinating for a long time,” iWiz’s app description reads in iTunes. “Convince your friends that you’ll never stop. iWiz allows you to simulate urination: faster, slower, or just a trickle.”

Descoperirea a fost facuta de site-ul wired.com pe pagina oficiala a lui Shoemaker de pe linkedin.com, insa intre timp toate informatiile au fost scoase. Shoemaker vinde aplicatiile prin compania Gray Noodle care are un site dedicat unde sunt prezentate toate aplicatiile directorului de la Apple. So, daca sunteti developer si va este respinsa o aplicatie din AppStore, acum stiti ce aplicatii au voie directorii Apple sa introduca in AppStore si voi nu.

3 COMENTARII

  1. nu inteleg cum sa faci un articol din chestia asta..ce dracu e asa indecent la aplicatiile alea?.. lame .. auzi… "descoperirea" :)))