Justing Long din reclamele pentru Mac are un iPhone jailbroken

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bulLBD18uI8[/youtube]

Actorul Justin Long, un personaj principal al reclamelor Mac vs PC, prezinta intr-o emisiune o conversatie avuta cu o persoana pe iPhone-ul sau, insa la sfarsitul prezentarii putem vedea SpringBoard-ul telefonului si aplicatia Cydia instalata. Pe langa Cydia Justin are instalata si aplicatia TvOutTuner care permite redarea imaginii din iPhone pe un ecran prin intermediul unui cablu USB.

Justin Long si-a incheiat colaborarea cu Apple anul acesta, dupa ce compania a decis sa incheie campania Mac vs PC, insa ma indoiesc de probabilitatea unei noi colaborare intre Apple si Justin avand in vedere cele prezentate. Daca pana si oamenii care fac reclame pentru Apple isi permit sa faca jailbreak, atunci ma intreb oare cati angajati de la Apple au facut jailbreak terminalelor personale.

11 COMENTARII

  1. ba ce pareri jalnice ai "insa ma indoiesc de probabilitatea unei noi colaborare intre Apple si Justin avand in vedere cele prezentate"

  2. STATI STATI STATI! Care e problema? Jailbreak-ul e legal in America acum + ca Justing nu mai lucreaza cu Apple momentan, so???

  3. Pentru Apple nu e legal, ei inca il vad ca pe-o modificare neautorizata. Justin nu mai lucreaza insa nu a spus nimeni ca nu ar mai putea lucra in viitor cu ei.

  4. Zicea cineva pe youtube ca s-ar putea ca producatorul acelei emisiuni sa-i fi facut JB ca sa poata afisa pe monitor SMS-urile din telefon (sa poata instala TvOutTuner).