Video : iPhone 4 pierde semnalul pe Orange

33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nzcm7dDBpQ0[/youtube]

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

In clipul video de mai sus aveti o mica demonstratie a problemei cu semnalul, aici in Romania pe operatorul de telefonie Orange. Daca este acoperita partea din stanga jos, unde e antena telefonului, cu palma atunci semnalul scade pana la o linie, insa in video nu dispare de tot. Din start trebuie sa luam in considerare 2 lucruri : semnalul 3G in zona respectiva era slab, a pierdut o liniuta doar stand pe masa, deci nu era o zona cu acoperire buna; in al doilea rand trebuie luat in considerare faptul ca era decodat cu ultrasn0w, iar ultrasn0w e departe de a fi o solutie de decodare perfecta.

Nu neg ca iPhone 4 are problema atunci cand e acoperita partea respectiva, insa acum telefonul trece de pe 3G pe Edge cand partea respectiva e acoperita si nu ar trebui sa inchida o convirbire deschisa(chiar te rog litchi sa testezi asta). Totodata recomandarea din video e eronata deoarece Apple nu va modifica absolut nimic la design-ul iPhone 4 pana in septembrie, deci nu va asteptati la nu stiu ce minuni pentru ca asteptati degeaba. Apple nu schimba design-ul telefoanelor intr-o luna si e greu de crezu ca va modifica ceva la telefon pentru a nu mai avea probleme.

Rog si alti posesori de iPhone 4, indiferent de retea, sa faca astfel de teste si le voi publica pentru a vedea cum se descurca telefonul in Romania.

UPDATE : Se pare ca, convorbirea se intrerupe atunci cand antena este acoperita :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gZV4yemrkrQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UYu8r_Tb0Mo[/youtube]

Multumiri lui litchi pentru video.