Prima Pagina Apple iPhone 4 si problemele cu semnalul in Romania

iPhone 4 si problemele cu semnalul in Romania

Ieri v-am prezentat un video in care era demonstrat faptul ca un iPhone 4, in Romania cu un SIM Orange in el, pierde semnalul daca e tinut “gresit”, adica daca e acoperita cu palma partea din stanga jos a terminalului, unde e situata antena acestuia. Autorul video-ul facea o recomandare eronata de a nu achizitiona un iPhone 4 pana nu apare “lotul nou” de dupa septembrie care ar urma sa aiba aceasta problema rezolvata. Am spus-o ieri si repet astazi, sunt sanse extrem de slabe ca Apple sa rezolve aceasta problema la generatia actuala a iPhone-ului, si cu siguranta viitorul iPhone va avea un design usor modificat pentru a elimina atingerea antenei si pierderea semnalului.

In Romania iPhone 4 merge bine si nu pierde semnalul decat in situatii exceptionale, adica numai daca va aflati intr-o zona cu semnal slab si acoperiti antena, insa nu toti posesorii de iPhone pierd semnalul. Majoritatea celor cu iPhone 4 care au comentat la articolul de ieri au spus ca telefonul nu pierde semnal indiferent cum este tinut si indiferent de operator. Sfatul meu este sa treceti peste “frica” aceasta cu pierderea semnalului, problema afecteaza foarte putina lume si e localizata mai mult in SUA decat in Europa.

 • Doar Apple stie. Intre timp il poti achizitiona de la eMAG.

 • razvan

  merge beton telefonul.partea cu semnalul e istorie

 • es_own

  e aproape septembrie !!!! ce face orangeu ???

 • Asteapta vesti de al Apple probabil.

 • alt tudor

  nu mi-e frica, dar nu am de unde sa il cumpar, cand vine? CAAND?

 • alt tudor

  sa fim seriosi, pe bani aia imi cumpar 2 din italia…asteptam:)

 • Gagauza

  Toata lumea foloseste o husa skin bumper nu cred ca isi tine cineva telefonul fara o protectie……Eu folosesc un skin de silicon si nu am probleme cu semnalul indiferent unde ma aflu deci treceti peste aceasta teama….oricum timp de 2 sapt cat nu am avut husa nu am avut probleme….