Steve Jobs spune ca Apple va rezolva problemele de performanta ale iPhone 3G pe iOS 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pdk2cJpSXLg[/youtube]

Clipul video de mai sus este cea mai buna reprezentare a modului in care functioneaza iOS 4 pe iPhone 3G, adica jalnic, iar asta a suparat foarte multi posesori de iPhone 3G din intreaga lume. Acum cateva saptamani au aparut informatii care ne anuntau ca Apple investigheaza aceste probleme de performanta si e posibil sa le rezolve pentru a impaca posesorii de iPhone 3G. Iata ca aceste informatii au fost confirmate de Steve Jobs intr-un raspuns dat unui e-mail primit de la un posesor de iPhone 3G care probabil a ajuns la limita rabdarii :

I’ve waited patiently through 4.0.1 and 4.0.2, looking for a fix that will make my phone work again. I’ve read the forums that advise me to jailbreak my phone or use some other method so I can downgrade back to a version of iPhone 3, however I’m not prepared to use a method that is not supported by Apple.

Si raspunsul lui Steve Jobs:

Software update coming soon.

Sent from my iPhone.

Versiunile beta ale iOS 4.1 au imbunatatit performanta terminalului iPhone 3G, semn ca Apple ia in serios unele cerinte ale clientilor sai. iOS 4.1 ar urma sa fie lansat undeva pe la jumatatea lunii septembrie, odata cu conferinta de prezentare a noii linii de iPods, asa ca posesorii de iPhone 3G mai au aproape o luna de asteptare. Sau daca aveti un iPhone 3G jailbroken si sunteti inscris in contul unui developer puteti instala o versiune beta a iOS 4.1.