Prima Pagina Apple LG va scoate o tableta mai buna decat iPad

LG va scoate o tableta mai buna decat iPad

Cel putin asa sustine presedintele LG, Chang Ma, intr-un interviu dat revistei Wall Street Journal. Conform acestuia, LG pregateste o internet tablet in colaborare cu Google ce va rula o versiune a sistemului de operare Android si va fi mult mai buna decat tableta iPad a celor de la Apple. In momentul de fata LG este cel mai mare producator de ecrane pentru tableta ipad, deci o astfel de afirmatie cu siguranta a avut un ecou puternic si la Cupertino. Presedintele LG sustine ca tableta lor va fi una mult mai productiva decat iPad, adica va permite utilizatorilor sa creeze/editeze cu multa usurinta documente, sa editeze continut video, in general va permite utilizatorilor sa faca mult mai multe decat pot face acum pe iPad.

Desi ideea in sine e buna, totusi ma indoiesc de faptul ca LG va reusi sa produca o asemenea tableta pentru ca in momentul de fata nu reuseste sa produca macar un smartphone care sa fie cat de cat competitiv cu iPhone-ul sau terminalele ce ruleaza Android OS. Anul viitor se anunta unul foarte interesant si plin de lansare ale internet tabletelor, iar eu unul sunt foarte curios ce ne va pregati Apple cu iPad 2, de restul producatorilor nu ma prea intereseaza pentru ca ei isi concentreaza acum eforturile in a ajunge din urma talbeta iPad.

 • Andrei

  La ora actuala cei de la Apple detin suprematia dar nu se stie de unde sare iepurele ,pardon tableta. Din ce am citit nu se zice o data exacta, deci poate sa fie lamsarea si prin 2012 .Asa cum Apple din pragul falimentului a revenit miraculos asa poate sa revina si alta companie.Daca nu exista Bil Gates azi Apple era istorie.

 • Da, oricine poate concura cu produsele Apple, insa cine poate concura cu masinaria de propaganda a celor de la Apple?

 • Valentin

  Nu au nici o sansa! Nu vor ajunge niciodata la nivelul ipad… , hai sa fim seriosi, ce concurent ptr. Iphone exista? Nici unul! … Parerea mea!

 • bycxc

  @Valentin, nici unul. Dar aici se vorbeste despre viitor, despre lansari.

  Cel care reuseste sa inlocuiasca mai bine un pc/laptop cu produsele sale, de dimensiuni mult mai mici, acela va fi clar si lider in vanzari.

  Apple e momentan concentrata pe produsele sale renumite, care au deja un succes si poate fi oricand surprinsa de o noua tehnologie …

 • AlViN

  iPhone exista de cativa ani pe piata si inca nu au reusit sa faca un smartphone care sa concureze puternic cu apple. Sincer nu cred ca intr-un an vor reusi cu iPad lucrul asta.

 • Blitzkrieg

  iPhone exista de cativa ani pe piata si inca nu au reusit sa faca un smartphone care sa concureze puternic cu apple. Sincer nu cred ca intr-un an vor reusi cu iPad lucrul asta.

  wtf ? ce ai vrut sa spui acolo ?

 • AlViN

  Am vrut sa spun ca eu nu prea cred ca vor scoate prea curand celelalte firme un iPad killer in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca nu au putut face asta in cazul iPhone-ului.