Activeaza optiunea Cellular Data Network si rezolva problema cu internetul la Orange

12

Acum 2 zile am scris un articol in care va explicam metodele prin care puteti rezolva problemele cu internetul la Orange dupa update-ul la carrier bundle-ul 8.1. Astazi am descoperit o metoda mult mai simpla de a rezolva aceasta problema, daca aveti jailbreak, si odata cu ea rezolvati o alta, adica activarea internet tethering-ului(pentru cei care au nevoie). Aplicatia TetherMe 1.3-4 activeaza optiunea Cellular Data Network imediat dupa instalare si va da acces la setarile de internet/mms ale carrier bundle-ului Orange/al operatorului vostru de telefonie. Acum la Orange apare setarea “net” insa daca o schimbati in “internet” ar trebui sa va mearga internetul fara probleme, deci o rezolvare simpla si fara batai de cap.

Pe langa rezolvarea problemei cu update-ul de carrier bundle activati si optiunea internet tethering pentru operatorul vostru de telefonie mobila. Pentru Orange aveti optiunea “modem” de 4€/luna care va activeaza functia “internet tethering” pentru telefonul vostru, insa ceilalti operatori de telefonie mobila nu ofera aceasta optiune deocamdata, asa ca aplicatia aceasta ar fi singura solutie pentru a folosi telefonul pe post de modem.

Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati din Cydia aplicatia TetherMe si ea va face toate modificarile. Aplicatia costa doar 2$ si parerea mea este ca si-i merita pe deplin.