Prima Pagina aplicatii Activeaza optiunea Cellular Data Network si rezolva problema cu internetul la Orange

Activeaza optiunea Cellular Data Network si rezolva problema cu internetul la Orange

Acum 2 zile am scris un articol in care va explicam metodele prin care puteti rezolva problemele cu internetul la Orange dupa update-ul la carrier bundle-ul 8.1. Astazi am descoperit o metoda mult mai simpla de a rezolva aceasta problema, daca aveti jailbreak, si odata cu ea rezolvati o alta, adica activarea internet tethering-ului(pentru cei care au nevoie). Aplicatia TetherMe 1.3-4 activeaza optiunea Cellular Data Network imediat dupa instalare si va da acces la setarile de internet/mms ale carrier bundle-ului Orange/al operatorului vostru de telefonie. Acum la Orange apare setarea “net” insa daca o schimbati in “internet” ar trebui sa va mearga internetul fara probleme, deci o rezolvare simpla si fara batai de cap.

Pe langa rezolvarea problemei cu update-ul de carrier bundle activati si optiunea internet tethering pentru operatorul vostru de telefonie mobila. Pentru Orange aveti optiunea “modem” de 4€/luna care va activeaza functia “internet tethering” pentru telefonul vostru, insa ceilalti operatori de telefonie mobila nu ofera aceasta optiune deocamdata, asa ca aplicatia aceasta ar fi singura solutie pentru a folosi telefonul pe post de modem.

Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati din Cydia aplicatia TetherMe si ea va face toate modificarile. Aplicatia costa doar 2$ si parerea mea este ca si-i merita pe deplin.

 • vasile

  ok …. dar daca nu imi trebuie aplicatia respectiva un telefon la orange rezolva problema nu ?

  A reusit cineva sa remedieze problema cu un telefon la orange asa cum ne sfatuia zaone in articolul anterior?

 • SbT

  Da πŸ™‚

 • Da, normal ca un telefon la Orange rezolva problema, in articolul anterior am recomandat sa cereti ajutorul Orange.

 • kyd

  la mine a fost simpla problema …. am bagat TetherMe free dar nu ultima versiune am schimbat net in internet im incercat sa vad daca merge dupa am sters aplicatia si acum nu mai am nici o problema….

 • mircea

  la 408 …. vreo trei sau patru de 1 si apoi 0 si apoi ceva rabdare s-a rezolvat foarte frumos πŸ™‚ …. si da merge wap.orange.ro πŸ™‚ …. eu unul recomand metoda asta dar e doar o sugestie personala – prea multe tweak-uri si mânΔƒrii parca strica πŸ™‚

 • Radu

  Am cumparat tether me dar se pare ca nu mi-a activat Cellular data network. Exista in settings la network dar cand vreau sa intru tot iese in homescreen.

 • I-ai dat un reset?

 • Radu

  Inca o completare. Setarile pentru net le-am facut de pe calculator adaugand un profil cu iphone configuration utility. Oare ar trebui sa sterg profilul respectiv pentru a putea sa editez? As dori sa fac setarile si pentru mms de aceea as avea nevoie de acest meniu. Sunt pe vodafone.

 • Radu

  @zaone: am dat reset si tot asa e. O sa sterg dupamasa profilul facut cu iphone configuration utility sa vad daca o sa functioneze. deocamdata sunt la munca si daca il sterg raman fara net.

 • Radu

  @zaone: am rezolvat. Se batea cap in cap cu profilul instalat din iphone configuration utility.

 • ANDREI CRISTIAN

  http://www.unlockit.co.nz/#_Custom ….aceasta este ce-a mai simpla modalitatea de a creaa un profil internet, mms etc pt iphone fara instalari etc…simplu accesezi linkul de pe iphone prin wi-fi faci setariele direct salvezi si gata ..

 • Tyson

  Andrei Cristian, mi-ai fost de folos dupa zile intregi de cautare, am reusit sa il fac, multumesc!
  conectati-va la Wi-Fi scrieti asta in Safari http://www.unlockit.co.nz/#_Custom si apoi o sa va da-ti seama singuri!