Prima Pagina Android Video: Browser speed test – iPhone 4 vs Windows Phone 7 vs...

Video: Browser speed test – iPhone 4 vs Windows Phone 7 vs Nexus One

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zgvphQx9MY8[/youtube]

Acum fix o luna am publicat un articol in care va aratam un speed test intre un iPhone 4 si acelasi terminal Samsung dotat cu sistemul de operare Windows Phone 7 iar rezultatele erau clar in defavoarea celui din urma. Privind la clipul video prezentat mai sus as spune ca Microsoft a muncit destul de mult la imbunatatirea browserului din Windows Phone 7 deoarece acum telefonul incarca site-urile web mult mult mai repede, concurand chiar cu iPhone 4 si Android. Desi Microsoft a imbunatatit browserul, totusi performantele acestuia se situeaza inca sub cele ale Safari sau a webkit-ului Chrome folosit in Android, insa Windows Phone 7 este tot in versiunea beta deci se pot schimba multe pana la lansare.

De schimbat se pot schimba, insa eu unul nu m-as baza pe faptul ca Windows Phone 7 va surclasa iOS sau Android la vreu capitol, iar design-ul cu siguranta nu este unul dintre ele. Microsoft incearca si trebuie felicitati pentru efortul depus, insa mai au mult de munca pana sa ajunga iOS si Android din urma.

emag black friday lista reduceri
 • Razvan

  Nu sunt de acord cu tine la faptul ca mai au mult de muncit ca sa ajunga ios si android. Gandeste-te ca un win 6.1 ca functionalitate permite mult mai multe chestii decat ce e in android sau ios. Singurul capitol ar fi nr de aplicatii. Dar la banii pe care cred ca o sa ii bage microsoft nu o sa fie foarte greu. Interfata este noua, este originala si mai ales fluida si rapida. Mie unu imi place. Facand abstractie de aplicatiii parerea mea este ca win 7 o sa fie cel mai complet sistem de operare dintre toate.

 • glm

  eu ma gandesc ca, deoarece au peste 90% din piata pc, microsoft au lasat-o mai moale cu terminalele mobile, dar au vazut ca pot obtine un profit imens si astfel vin tare din spate, sa nu uitam ca si la capitolul gps – pna cu win ce pe ele au un succes f mare. si, nu in ultimul rand, apple are mari pb cu productia, astfel, oricand va fi o "gaura" mare in piata pe care, sunt convins, ceilalti o vor astupa repede cu produsele lor…

 • Paul

  Exceptand tema acestui articol, eu unul cred ca interfata la windows 7 mobile este una foarte slaba din punct de vedere grafic si nu te atrage cu nimic!

 • volt

  cam asa este interfata ios 4/4 icoane este cu mult mai faina decat interfata wm7 care are animatii,prezinta pe homescreen un soi de widgets…deci nimic cu ne compara cu 4/4 cum e la ios

 • @Razvan: Mie unul nu imi place cum arata interfata aia, de la bun inceput mi s-a parut aiurea si imi mentin parerea. Acum e fiecare cu gusturile sale. Windows Phone 7 nu e Windows Mobile deci asteapta intai sa fie lansat si vorbim apoi de functionalitate.