Prima Pagina Android Video: Browser speed test – iPhone 4 vs Windows Phone 7 vs...

Video: Browser speed test – iPhone 4 vs Windows Phone 7 vs Nexus One

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zgvphQx9MY8[/youtube]

Acum fix o luna am publicat un articol in care va aratam un speed test intre un iPhone 4 si acelasi terminal Samsung dotat cu sistemul de operare Windows Phone 7 iar rezultatele erau clar in defavoarea celui din urma. Privind la clipul video prezentat mai sus as spune ca Microsoft a muncit destul de mult la imbunatatirea browserului din Windows Phone 7 deoarece acum telefonul incarca site-urile web mult mult mai repede, concurand chiar cu iPhone 4 si Android. Desi Microsoft a imbunatatit browserul, totusi performantele acestuia se situeaza inca sub cele ale Safari sau a webkit-ului Chrome folosit in Android, insa Windows Phone 7 este tot in versiunea beta deci se pot schimba multe pana la lansare.

De schimbat se pot schimba, insa eu unul nu m-as baza pe faptul ca Windows Phone 7 va surclasa iOS sau Android la vreu capitol, iar design-ul cu siguranta nu este unul dintre ele. Microsoft incearca si trebuie felicitati pentru efortul depus, insa mai au mult de munca pana sa ajunga iOS si Android din urma.

 • Razvan

  Nu sunt de acord cu tine la faptul ca mai au mult de muncit ca sa ajunga ios si android. Gandeste-te ca un win 6.1 ca functionalitate permite mult mai multe chestii decat ce e in android sau ios. Singurul capitol ar fi nr de aplicatii. Dar la banii pe care cred ca o sa ii bage microsoft nu o sa fie foarte greu. Interfata este noua, este originala si mai ales fluida si rapida. Mie unu imi place. Facand abstractie de aplicatiii parerea mea este ca win 7 o sa fie cel mai complet sistem de operare dintre toate.

 • glm

  eu ma gandesc ca, deoarece au peste 90% din piata pc, microsoft au lasat-o mai moale cu terminalele mobile, dar au vazut ca pot obtine un profit imens si astfel vin tare din spate, sa nu uitam ca si la capitolul gps – pna cu win ce pe ele au un succes f mare. si, nu in ultimul rand, apple are mari pb cu productia, astfel, oricand va fi o "gaura" mare in piata pe care, sunt convins, ceilalti o vor astupa repede cu produsele lor…

 • Paul

  Exceptand tema acestui articol, eu unul cred ca interfata la windows 7 mobile este una foarte slaba din punct de vedere grafic si nu te atrage cu nimic!

 • volt

  cam asa este interfata ios 4/4 icoane este cu mult mai faina decat interfata wm7 care are animatii,prezinta pe homescreen un soi de widgets…deci nimic cu ne compara cu 4/4 cum e la ios

 • @Razvan: Mie unul nu imi place cum arata interfata aia, de la bun inceput mi s-a parut aiurea si imi mentin parerea. Acum e fiecare cu gusturile sale. Windows Phone 7 nu e Windows Mobile deci asteapta intai sa fie lansat si vorbim apoi de functionalitate.