Prima Pagina Apple iOS 4.1 ar putea fi lansat miercuri, atentie la update!

iOS 4.1 ar putea fi lansat miercuri, atentie la update!


V-am anuntat ieri ca Apple a programat pentru 1 septembrie o conferinta la care printre altele va prezenta(mai mult ca sigur) si noua versiune a iOS, iOS 4.1 care e in versiune beta de ceva vreme. Va readuc aminte ca iOS 4.1 blocheaza metoda de jailbreak folosita de comex in jailbreakme.com, insa totodata vine si cu update-uri de baseband pentru iPhone 4 dar si restul modelelelor de iPhone. Acest baseband update blocheaza decodarea facuta acum cu ultrasn0w si probabil ati observat ca in ultima vreme nu s-a vorbit absolut deloc despre vreun nou baseband exploit, deci daca faceti update in necunostinta de cauza e posibil sa ramaneti fara decodare o perioada buna de timp.

iOS 4.1 este urmatoarea versiune importanta a iOS pe care Apple o va lansa, deci repet : aveti mare grija sa NU faceti update cand apare atentionarea un iTunes pentru ca veti ramane fara decodare si fara posibilitatea de a face jailbreak daca nu aveti SHSH salvat in Cydia. Ultima versiune care permite jailbreak este iOS 4.0.1, ultima versiune care permite decodare este iOS 4.0.2 insa din pacate o solutie de jailbreak pentru iPhone 3GS cu bootrom nou pe aceasta versiune de soft nu exista.

So… atentie mare! Incepe iarasi “distractia”.

 • fabby

  cam naspa pt cei care vor sa`si cumpere acum iphone 4…pt un jailbreak vor astepta luni de zile

 • Da, acum cred ca toate iPhone 4 care sunt livrate au 4.0.2.

 • mircea

  @ Zaone:

  Stii cumva ce aduce in plus 4.1 ? In afara de Gamecenter, poze in landscape, o imbunatatire la senzorul de proximitate la iphone 4 …. si eventual o imbunatatire a vitezei pe 3G… eu am mai citit pe un forum sau blog nu mai stiu sigur despre un watermark care o sa apara pe telefoanele JB astfel incat si daca le dai restore cand mergi la garantie iti este respins …. Poate scrii un articol frumos despre avantajele 4.1 si dezavantajele – poate ai surse mai bune si mai clare despre situatia asta…

  ms

 • De watermark nu am auzit, de restul stiam. Sa vad ce gasesc, oricum se stie ca 4.1 nu aduce mare lucru.

 • mircea

  nu, nu este adevarat, a fost doar un zvon watermark-ul … cel putin asa scrie aici:

  http://www.macstories.net/iphone/ios-4-1-beta-ava

 • Nu, eu stiam ca Apple poate verifica oricum daca a fost facut jailbreak sau nu, cica si cei de la Orange pot face asta. Nu stiu detalii despre cum si ce anume verifica, am auzit doar un zvon.

 • mircea

  pai e simplu …. cer shsh din cydia ….. daca exista atunci telefonul a avut JB :))))) e o gluma dar pare o solutie buna … sper ca nimeni de la orange sa nu citeasca asta

 • Crezi ca ei nu stiu? Stiu si ei de treburile astea.
  Dar asta nu e o metoda sigura de a verifica daca un telefon a avut jailbreak. Salvarea SHSH-ului in Cydia nu necesita ca telefonul sa fie jailbroken.

 • bOse

  Mercirea viitoare adica pe 1 septembrie ?

  Zaone ai idee ce noutati aduce ?