Prima Pagina 3G Orange va construi o internet tablet ce va concura cu iPad

Orange va construi o internet tablet ce va concura cu iPad

Conform unui ziar francez, Orange lucreaza cu o firma asiatica pentru a produce o internet tablet ce va fi comercializata impreuna cu tableta iPad undeva in jurul sarbatorilor de iarna. Conform aceluiasi ziar, tableta va avea un pret de 2 ori mai mic decat tableta iPad, va rula sistemul de operare Android si va permite conectarea la internet prin intermediul retelelor 3G. Nu se stie inca cine va produce noua tableta sau alte detalii privind hardware-ul acesteia, insa e clar ca Orange(ca si alti producatori de gadget-uri) incearca sa profite de “boom-ul” creat de tableta iPad in domeniul vanzarii de internet tablets.

Pe langa introducerea noii tablete produsa sub propriul brand, Orange planuieste sa introduca si tableta iPad in oferta curenta pana la sarbatorile de Craciun din acest an, deci e posibil ca si Orange Romania sa lanseze tableta iPad anul acesta, insa cu doar 2 luni inainte de anuntarea urmatorului model al tabletei. E foarte probabil ca in ianuarie 2011 Apple sa lanseze iPad 2 cu disponibilitate imediata, insa deocamdata aceasta informatie e doar un zvon.

 • cashix4

  sunt sceptic in privinta asta,marii producatori de computere nu au scos un concurent serios pentru ipad si va scoate orange? 🙂

 • Pingback: Anonymous()

 • mctano

  oo daaa.

  abia astept iPad-ul de la orange.

  poate pentru asta o sa imi prelungesc abonamentul :))

  asta seara le fac o vizita, poate obtin mai multe informatii

 • Eh, am impresia ca e mai mult "de ochii lumii" treaba asta. Oricum, sunt curios cand aduce Orange iPad si al ce preturi. Iar daca o va lansa in decembrie si in ianuarie va fi anuntat iPad 2 atunci va fi un mare FAIL.

 • mctano

  se pare ca angajatii din shop vitan sunt pe dinafara cu toate zvonurile despre pad-ul sub propria marca..
  iar de iPad-ul apple au spus ca nu o sa vina niciodata :))
  varza .

 • cashix4

  eu cred ca vor lansa ipad 2,sa lanseze ipad peste cateva luni nu ii vad rostul,ce vanzari ar mai avea?